«Κάτι είναι κι αυτό»

Μπορεί να μην μάζεψαν τα μπάζα όμως τουλάχιστον… τοποθέτησαν μια πινακίδα

«Αν η προεκλογική περίοδος διαρκούσε περισσότερο ο Δήμος θα μάζευε και τα μπάζα» σχολιάζει με σαρκαστική διάθεση ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «ΠΟΛΗ-τική ΑΝΑΤΡΟΠΗ», Κιαμήλ Σιτζάν Εμίν

Ομολογουμένως, η Δημοτική Αρχή Κομοτηνής δεν φημίζεται για τα γρήγορα αντανακλαστικά της ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των δημοτών.

Τουναντίον, υπήρξαν πολλές περιπτώσεις όπως οι πλημμύρες ή οι χιονοπτώσεις όπου οι πολίτες βρέθηκαν κυριολεκτικά στο έλεος του Θεού. Κι αν γι’ αυτές τις περιπτώσεις υπήρχε για τη Δημοτική Αρχή η δικαιολογία των έκτακτων συνθηκών, για την ανεξέλεγκτη ρίψη μπαζών δεν υπάρχει καμία.

Ευτυχώς πλησιάζουν οι εκλογές και ο Δήμος Κομοτηνής φιλοτιμήθηκε να τοποθετήσει έστω μια πινακίδα, γεγονός που σχολιάζει με μάλλον σαρκαστική διάθεση ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «ΠΟΛΗ-τική ΑΝΑΤΡΟΠΗ», Κιαμήλ Σιτζάν Εμίν.

Δείτε την ανάρτηση του:

«Στις 13 Νοεμβρίου 2018 σε μια ανάρτηση μου είχα αναφερθεί στις ψεύτικες εξαγγελίες του απερχόμενου δημάρχου Κομοτηνής σχετικά με την κατασκευή σχολείου στο Χάρμανλη και τα μπάζα που μας έκανε ‘’δώρο’’ φεύγοντας.

Σήμερα το πρωί παρατήρησα ότι στο χώρο που είναι χαρακτηρισμένος πολεοδομικά για ανέγερση σχολείου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης μια πινακίδα προτρέπει τον κόσμο να μην πετάει σκουπίδια. Κάτι είναι κι αυτό.

Από ότι φαίνεται η προεκλογική περίοδος είναι μια από τις πιο γόνιμες περιόδους καθώς κινητοποιήθηκε ο Δήμος Κομοτηνής και τοποθέτησε μια (!) πινακίδα.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν η προεκλογική περίοδος διαρκούσε περισσότερο θα μάζευε ο Δήμος και τα μπάζα. Όσον αφορά το σχολείο, μάλλον πρέπει να ξανά εκλέξουμε τον Πετρίδη και την παρέα του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κιαμήλ Σιτζάκ Εμίν: «Ο Γιώργος Πετρίδης φεύγοντας μας κάνει δώρο τα μπάζα»
Οι προεγκλογικές εξαγγελίες του Δημάρχου Κομοτηνής για την κατασκευή νέου σχολείου, οι οποίες έμειναν… στα λόγια

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.