Επισκέψεις Λαφτσή σε συνοικίες

Κυρίαρχο πρόβλημα των νέων της Κομοτηνής η μετανάστευση για εργασία

Η υποψήφια Δήμαρχος Κομοτηνής, Ελένη Λαφτσή, μαζί με υποψήφιους του συνδυασμού της παράταξης «ΠΟΛΗτικη ΑΝΑΤΡΟΠΗ», συνομίλησε με κατοίκους στην περιοχή επί της οδού Φιλιππουπόλεως και Μεγ. Αλεξάνδρου, στις παρυφές της πόλης και άκουσε με προσοχή τα χρόνια προβλήματα των δημοτών.

«Διάχυτη ήταν η αίσθηση της εγκατάλειψης, που, όπως οι ίδιοι δήλωσαν, νιώθουν. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συνομιλία της, με νέους σε στέκι της περιοχής, που άλλωστε δέχονται και το μεγαλύτερο βάρος των προβλημάτων, με τη μετανάστευση για εργασία να είναι το κυρίαρχο. Δεσμευτήκαμε να συναντηθούμε εκ νέου σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο δράσεων ώστε κάνουμε  την πόλη της Κομοτηνής πιο ανθρώπινη, πιο όμορφη ,όχι μόνο στο κέντρο αλλά και στις παρυφές της», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της παράταξης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.