Την Παρασκευή 15 Μαρτίου

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Ροδόπη και Ξάνθη

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 15 Μαρτίου περιοδεία στην περιοχή μας και θα συνομιλήσει με κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, στις Σάπες και στη Φιλύρα, και της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, στην Ηλιόπετρα, στη Γενισέα και στον Εχίνο.

Στις 17:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ στη Ξάνθη και στις 18:30 στο ξενοδοχείο «Ελισσώ» (Βασιλίσσης Σοφίας 9 – Ξάνθη) θα είναι κεντρικός ομιλητής στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργανώνουν οι ΝΟΔΕ Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.