Εκπέμπει ήδη SOS

Εγκαταλελειμμένο στο έλεος του Θεού το ΔΑΚ Κομοτηνής

«Αν δεν αποφασιστεί άμεσα να ριχθούν χρήματα από τον Δήμο, τα επόμενα χρόνια το γήπεδο θα έχει σοβαρό πρόβλημα από όλες τις πλευρές»

Την εγκατάλειψη του Δημοτικού Σταδίου Κομοτηνής την είχαμε διαπιστώσει ιδίοις όμμασοι τον περασμένο Νοέμβρη όταν το επισκεφθήκαμε προκειμένου να καλύψουμε δημοσιογραφικά τον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων της ΠΑΕ Ποντίων και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης.

Χαρακτηριστικό εκείνης της ημέρας είναι ότι κόλλησε μέχρι και το CD την ώρα ανάκρουσης του εθνικού ύμνου με αποτέλεσμα να προκληθεί αμηχανία σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η κατάσταση έκτοτε φαίνεται πως παραμένει η ίδια και ακόμα χειρότερη, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει τουλάχιστον η τοπική αθλητική ιστοσελίδα thrakisports.gr.

«Η λαϊκή παροιμία λέει αν δεν το προσέξεις κάποιο πράμα και αυτό δεν θα σε προσέξει! Η φυσούνα στο ΔΑΚ Κομοτηνής που ήταν πάνω από την καταπακτή είναι η επιβεβαίωση της λαϊκής αυτής ρήσης», αναφέρεται στο δημοσίευμα. Ο συντάκτης μάλιστα του άρθρου καταλήγοντας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου καθώς όπως γράφει «Το ΔΑΚ Κομοτηνής όπως λέει και η ονομασία του, είναι Δημοτικό Στάδιο. Αν ωστόσο δεν αποφασιστεί άμεσα να ριχθούν χρήματα από τον Δήμο, τα επόμενα χρόνια το γήπεδο θα έχει σοβαρό πρόβλημα από όλες τις πλευρές αφού το άλλοτε αθλητικό κόσμημα της περιοχής δεν θα είναι πλέον κατάλληλο και πρώτα απ’ όλα ο αγωνιστικός του χώρος που εκπέμπει ήδη SOS».

Διαβάστε ΕΔΩ το δημοσίευμα του thrakisports.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.