ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Εγκαταλελειμμένο στο έλεος του Θεού το ΔΑΚ Κομοτηνής

FoniRodopis

«Αν δεν αποφασιστεί άμεσα να ριχθούν χρήματα από τον Δήμο, τα επόμενα χρόνια το γήπεδο θα έχει σοβαρό πρόβλημα από όλες τις πλευρές»

Την εγκατάλειψη του Δημοτικού Σταδίου Κομοτηνής την είχαμε διαπιστώσει ιδίοις όμμασοι τον περασμένο Νοέμβρη όταν το επισκεφθήκαμε προκειμένου να καλύψουμε δημοσιογραφικά τον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων της ΠΑΕ Ποντίων και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης.

Χαρακτηριστικό εκείνης της ημέρας είναι ότι κόλλησε μέχρι και το CD την ώρα ανάκρουσης του εθνικού ύμνου με αποτέλεσμα να προκληθεί αμηχανία σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η κατάσταση έκτοτε φαίνεται πως παραμένει η ίδια και ακόμα χειρότερη, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει τουλάχιστον η τοπική αθλητική ιστοσελίδα thrakisports.gr.

«Η λαϊκή παροιμία λέει αν δεν το προσέξεις κάποιο πράμα και αυτό δεν θα σε προσέξει! Η φυσούνα στο ΔΑΚ Κομοτηνής που ήταν πάνω από την καταπακτή είναι η επιβεβαίωση της λαϊκής αυτής ρήσης», αναφέρεται στο δημοσίευμα. Ο συντάκτης μάλιστα του άρθρου καταλήγοντας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου καθώς όπως γράφει «Το ΔΑΚ Κομοτηνής όπως λέει και η ονομασία του, είναι Δημοτικό Στάδιο. Αν ωστόσο δεν αποφασιστεί άμεσα να ριχθούν χρήματα από τον Δήμο, τα επόμενα χρόνια το γήπεδο θα έχει σοβαρό πρόβλημα από όλες τις πλευρές αφού το άλλοτε αθλητικό κόσμημα της περιοχής δεν θα είναι πλέον κατάλληλο και πρώτα απ’ όλα ο αγωνιστικός του χώρος που εκπέμπει ήδη SOS».

Διαβάστε ΕΔΩ το δημοσίευμα του thrakisports.gr

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ