Σε χωριό της Ροδόπης

Στο δελτίο του Star η είδηση του fonirodopis.gr για την απόπειρα ληστείας 78χρονης

Στο δελτίο ειδήσεων του Star και σε πανελλήνια μετάδοση έπαιξε η είδηση του fonirodopis.gr για την απόπειρα ληστείας σε βάρος 78χρονης που σημειώθηκε το Σάββατο (2/3) σε χωριό της Ροδόπης.

Η είδηση προβλήθηκε στο μεσημβρινό δελτίο του τηλεοπτικού καναλιού και στη σχετική ενότητα των ειδήσεων από την ελληνική επικράτεια που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου.

Δείτε το απόσπασμα:

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.