Με διετή θητεία

Νέο Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής και εξέλεξε το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα και καθόρισε τα μέλη του ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Καρακασίδης Αθανάσιος
Αντιπρόεδρος: Κηπουρού Μαριάννα
Γραμματέας: Σύρμου Ζαφειρία
Ταμίας: Χαριτοπούλου Δάφνη
Αναπλ. Ταμίας: Ρυζιώτη Δέσποινα
Μέλος: Κενανίδης Ιωάννης
Μέλος: Στεπάνη Τόνια

Η θητεία του ως άνω Δ.Σ. είναι διετής και παρατείνεται αυτοδίκαια μέχρι την εκλογή νέου Δ.Σ. από την αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση.

Επίσης στην ανωτέρω Τακτική Γενική Συνέλευση εξελέγη η νέα 3μελής Ελεγκτική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους εξής:

1) Αμπατζιάνης Γεώργιος
2) Πελτέκη Βαλσάμω
3) Φαλή Πασχαλία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.