«Καταβάλαμε κάθε προσπάθεια»

Την βασιλόπιτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης

«Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες καταφέραμε να επιτελέσουμε το έργο μας στο ακέραιο», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Τσαλικίδης

Την ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας τους πραγματοποίησαν και φέτος οι υπάλληλοι των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης έκανε μια σύντομη αναδρομή στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές του περασμένου έτους, οι οποίες όμως όπως είπε τους βρήκε όλους σε ετοιμότητα.

«Καταβάλαμε ομαδικά, ο καθένας από το πόστο του, κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε σε προσδοκίες, σε ανάγκες των πολιτών μας, σε κάθε επίπεδο και πολλές φορές δεσμευτήκαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές.

Σε κάθε περίπτωση όμως είχαμε να αντιμετωπίσουμε αντικειμενικές δυσκολίες, όπως την έλλειψη στήριξης και χρηματοδότησης από την κεντρική ηγεσία και την έλλειψη προσωπικού σε πολλές περιπτώσεις, τη δυσκίνητη διαδικασία σύναψης δημοσίων συμβάσεων, όπως αυτή διαμορφώθηκε με την εφαρμογή του σχετικού Νόμου και των νέων νομοθετικών δεδομένων, παρόλα αυτά καταφέραμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια, να σταθούμε στο ακέραιο και καταφέραμε να επιτελέσουμε έργο.

Έργο το οποίο στηρίχτηκε κυρίως στην πολύ σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια όλων των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης

Παράλληλα ευχαρίστησα τους πάντες για την καλή συνεργασία καθώς περιφρουρούμε το δημόσιο συμφέρον , περιφρουρούμε το δημόσιο χρήμα ,προσπαθούμε να εκσυγχρονίσουμε και να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες μας με οποιονδήποτε τρόπο μας είναι εφικτό με βάση των οικονομικών που έχουμε», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.