«Με νικηφόρα προοπτική…»

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα 19 ακόμα υποψήφιων συμβούλων με την «Κοινωνία πολιτών»

Τα ονόματα 19 ακόμα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων Κομοτηνής με την «Κοινωνία Πολιτών» ανακοίνωσε την Δευτέρα 4 Μαρτίου ο επικεφαλής της παράταξης και υπ. Δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης.

Στο μήνυμα του ο κ. Γκαράνης αναφέρει: «Το ψηφοδέλτιο της Κοινωνίας Πολιτών αντανακλά με τον επαρκέστερο τρόπο τη δυναμική και την προοπτική νίκης του Συνδυασμού μας. Είκοσι ακόμη άξια στελέχη της τοπικής μας κοινωνίας, συσρατεύονται μαζί μας, καταθέτοντας το όραμα και τη διάθεσή τους να εργαστούν για τον κοινό σκοπό της προόδου του τόπου μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους μέχρι σήμερα υποψήφιους συμβούλους, αλλά και τους συμπολίτες μας, που συμπορεύονται μαζί μας και με τη στήριξή τους μας οδηγούν με νικηφόρα προοπτική προς τις κάλπες».

Δείτε φωτογραφίες και βιογραφικά των υποψήφιων:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.