ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Συγκέντρωση αλληλεγγύης σε διωκόμενο αντιφασίστα στα δικαστήρια Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Συγκέντρωση αλληλεγγύης σε διωκόμενο αντιφασίστα από την Καβάλα πραγματοποίησαν την Τρίτη 5 Μαρτίου στα δικαστήρια Κομοτηνής αλληλέγγυοι από την Αντιεξουσιαστική Κίνηση Κομοτηνής, το Αναρχικό Στέκι Utopia AD κ.α..

Η  εκδίκαση της υπόθεσης από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θράκης αναβλήθηκε εν τέλει για τις 4 Ιουνίου 2019, με τις αναρχικές συλλογικότητες να κάνουν λόγο στο κάλεσμα τους για «μηνύσεις φασιστών, μεθοδεύσεις και σκευωρίες».

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Αναρχική Συλλογικότητα Camino Libre
Την Τρίτη 5 Μαρτίου, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κομοτηνής, εκδικάζεται η έφεση εναντίον συντρόφου αντιφασίστα από την Καβάλα. Η υπόθεση έχει διάρκεια αρκετών χρόνων, με τις μηνύσεις των φασιστών να διαδέχονται οι μεθοδεύσεις της αστικής δικαιοσύνης, η πρόθεση της οποίας είναι σαφής: να εξοντώσει κάθε φωνή αντίστασης. Να είμαστε όλες και όλοι εκεί!»

 «ΚΑΛΟΥΜΕ
Στις 5 Μαρτίου στις 9:00 π.μ., στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κομοτηνής, να στηρίξουμε τον σύντροφο μας, του οποίου η υπόθεση δικάζεται σε δεύτερο βαθμό.
Να μην αφήσουμε κανένα σύντροφο μόνο στα χέρια του κράτους- παρακράτους, να μην αφήσουμε την λαβωμένη αντιφασιστική μας δράση να περικυκλωθεί από τις ύαινες και τους γύπες του σάπιου συστήματος, που καραδοκούν να επωαστούν από τις πληγές μας και να ξαναστήσουν το πανηγυράκι του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας.
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
Αυτόνομο Στέκι Καβάλας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ