Μικτό Ορκωτό Εφετείο

Συγκέντρωση αλληλεγγύης σε διωκόμενο αντιφασίστα στα δικαστήρια Κομοτηνής

Συγκέντρωση αλληλεγγύης σε διωκόμενο αντιφασίστα από την Καβάλα πραγματοποίησαν την Τρίτη 5 Μαρτίου στα δικαστήρια Κομοτηνής αλληλέγγυοι από την Αντιεξουσιαστική Κίνηση Κομοτηνής, το Αναρχικό Στέκι Utopia AD κ.α..

Η  εκδίκαση της υπόθεσης από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θράκης αναβλήθηκε εν τέλει για τις 4 Ιουνίου 2019, με τις αναρχικές συλλογικότητες να κάνουν λόγο στο κάλεσμα τους για «μηνύσεις φασιστών, μεθοδεύσεις και σκευωρίες».

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Αναρχική Συλλογικότητα Camino Libre
Την Τρίτη 5 Μαρτίου, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κομοτηνής, εκδικάζεται η έφεση εναντίον συντρόφου αντιφασίστα από την Καβάλα. Η υπόθεση έχει διάρκεια αρκετών χρόνων, με τις μηνύσεις των φασιστών να διαδέχονται οι μεθοδεύσεις της αστικής δικαιοσύνης, η πρόθεση της οποίας είναι σαφής: να εξοντώσει κάθε φωνή αντίστασης. Να είμαστε όλες και όλοι εκεί!»

 «ΚΑΛΟΥΜΕ
Στις 5 Μαρτίου στις 9:00 π.μ., στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κομοτηνής, να στηρίξουμε τον σύντροφο μας, του οποίου η υπόθεση δικάζεται σε δεύτερο βαθμό.
Να μην αφήσουμε κανένα σύντροφο μόνο στα χέρια του κράτους- παρακράτους, να μην αφήσουμε την λαβωμένη αντιφασιστική μας δράση να περικυκλωθεί από τις ύαινες και τους γύπες του σάπιου συστήματος, που καραδοκούν να επωαστούν από τις πληγές μας και να ξαναστήσουν το πανηγυράκι του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας.
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
Αυτόνομο Στέκι Καβάλας».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.