Την Παρασκευή 8 Μαρτίου

Ο χορός της Ανθισμένης Αμυγδαλιάς από την Φιλόπτωχο Αδελφότης Κυριών Κομοτηνής

Η Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Κομοτηνής, σας προσκαλεί στον χορό της Ανθισμένης Αμυγδαλιάς την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 και ώρα 20:00 στο ξενοδοχείο Chris & Eve για να καλωσορίσουμε την άνοιξη με μουσική και χορό. 

Ο χορός της Ανθισμένης Αμυγδαλιάς είναι από τις παλαιότερες εκδηλώσεις που διοργάνωνε η Φιλόπτωχος ως μια γιορτή υποδοχής της άνοιξης με αίγλη, λουλούδια και μουσική.

Τιμή συμμετοχής €15.

Δηλώσεις συμμετοχής στο ξενοδοχείο Chris & Eve ή στο τηλέφωνο 6942270027 (κα. Σμαρώ).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.