Ανακοινώθηκε από τον Χρ. Μέτιο

Υποψήφια σύμβουλος Ροδόπης με την «Περιφερειακή Αναγέννηση», η Κατερίνα Ιωαννίδου

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Συντονισμού του Δήμου Κομοτηνής αποτελούσε εδώ και καιρό το «μήλο της έριδος» μεταξύ της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Πολιτών» και της «Περιφερειακής Αναγέννησης»

Την υποψηφιότητα της Κατερίνας Ιωαννίδου για τη θέση της περιφερειακής συμβούλου Ροδόπης με το συνδυασμό της «Περιφερειακής Αναγέννησης», ανακοίνωσε την Δευτέρα 4 Μαρτίου ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος.

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Συντονισμού του Δήμου Κομοτηνής αποτελούσε εδώ και καιρό το «μήλο της έριδος» μεταξύ της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Πολιτών» και της «Περιφερειακής Αναγέννησης», με την ίδια τελικά να επιλέγει να κάνει το επόμενο βήμα στην πολιτική της σταδιοδρομία και να συστρατεύεται με τον συνδυασμό του Χρήστου Μέτιου.

«Καλωσορίζουμε στην Περιφερειακή Αναγέννηση την Κατερίνα Ιωαννίδου, μια δραστήρια νέα επιχειρηματία με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και Αντιδήμαρχο του Δήμου Κομοτηνής. Μαζί με την Κατερίνα Ιωαννίδου για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και τη Ροδόπη», δήλωσε στο μήνυμα του ο Περιφερειάρχης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.