ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Υποψήφια σύμβουλος Ροδόπης με την «Περιφερειακή Αναγέννηση», η Κατερίνα Ιωαννίδου

fonirodopis.gr

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Συντονισμού του Δήμου Κομοτηνής αποτελούσε εδώ και καιρό το «μήλο της έριδος» μεταξύ της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Πολιτών» και της «Περιφερειακής Αναγέννησης»

Την υποψηφιότητα της Κατερίνας Ιωαννίδου για τη θέση της περιφερειακής συμβούλου Ροδόπης με το συνδυασμό της «Περιφερειακής Αναγέννησης», ανακοίνωσε την Δευτέρα 4 Μαρτίου ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος.

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Συντονισμού του Δήμου Κομοτηνής αποτελούσε εδώ και καιρό το «μήλο της έριδος» μεταξύ της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Πολιτών» και της «Περιφερειακής Αναγέννησης», με την ίδια τελικά να επιλέγει να κάνει το επόμενο βήμα στην πολιτική της σταδιοδρομία και να συστρατεύεται με τον συνδυασμό του Χρήστου Μέτιου.

«Καλωσορίζουμε στην Περιφερειακή Αναγέννηση την Κατερίνα Ιωαννίδου, μια δραστήρια νέα επιχειρηματία με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και Αντιδήμαρχο του Δήμου Κομοτηνής. Μαζί με την Κατερίνα Ιωαννίδου για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και τη Ροδόπη», δήλωσε στο μήνυμα του ο Περιφερειάρχης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x