ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 4/3 έως 10/3

FoniRodopis

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από 4 μέχρι 10 Μαρτίου. Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε τρία σημαντικά γεγονότα, στις 6 Μαρτίου ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, αυτό θα φέρει παρεξηγήσεις, αναθεωρήσεις, μπερδέματα.

Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων, θα υπάρχει μια θολή εικόνα των καταστάσεων, εξαπατήσεις, μπερδέματα. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 15 και 47 των Ιχθύων θα είναι μία εξαιρετική περίοδος δημιουργικότητας, οραματισμού, ευαισθησίας, ρομαντισμού. Στις 6 Μαρτίου θα έχουμε και την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο που θα φέρει επαναστατικές αλλαγές στα οικονομικά, στις σχέσεις και στις συνεργασίες.

ΚΡΙΟΣ
Και αυτήν την εβδομάδα θα προτιμήσετε την απομόνωση, την εσωστρέφεια, κάποιοι θα αισθάνεστε κουρασμένοι, πιεσμένοι, ίσως και μπερδεμένοι, θα βρίσκεστε σε συζητήσεις, προσοχή σε ποιον εμπιστεύεστε τις σκέψεις και τα σχέδια σας. Προσοχή στο ποτό και στα φάρμακα αλλά και στην υπερβολική σωματική δραστηριότητα. Με τον ανάδρομο Ερμή στον 12 ο οίκο σας, αλλάζει η διάθεση και η ψυχολογία σας, θα επανεξετάσετε προσωπικές σας απόψεις, πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν θα σας φέρουν σύγχυση και δυσκολία. θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για την ζωή σας. Ίσως θα χρειαστεί να διακόψετε κάποια σχέση ή κάποια κατάσταση που σας έχει κουράσει ψυχολογικά. Με τον Ουρανό στο δεύτερο οίκο σας, οι γεννημένοι στις πρώτες μέρες θα έχετε ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά σας, αλλά θα έχετε και την ευκαιρία να βρείτε νέους τρόπος για να βελτιώσετε τα οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Από τις 6 Μαρτίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον 11ο οίκο σας, θα επανεξετάσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας, την σχέση σας με φίλους ή με μια συλλογική δουλειά, προσέχετε παρεξηγήσεις και μπερδέματα με φίλους, ίσως έρχονται θέματα από το παρελθόν, για να τα επανεξετάσετε και να βρείτε μία λύση για να προχωρήσετε μπροστά στη ζωή σας. Στις 6 Μαρτίου πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη που θα διευρύνει το κοινωνικό σας κύκλο, θα γνωρίσετε καινούργιους φίλους που θα ομορφαίνουν τη ζωή σας. Θα έχετε ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα για να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας. Ο Ουρανός από το πρώτο οίκο σας, θα πιέζει πρωτίστως εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες, να απελευθερωθείτε από όλα τα δεσμά που δεν ανταποκρίνονται στις επιθυμίες σας και δεν σχετίζονται με την προσωπικότητά σας. Θα υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές στη σχέση σας αλλά και στα επαγγελματικά, προσέχετε τη νευρικότητα και την συμπεριφορά σας γενικότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο κυβερνήτης σας Ερμής, είναι ανάδρομος στον 10 ο οίκο, θα φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις σε θέματα κοινωνικά, επαγγελματικά, μπορεί να έρθει στην επιφάνεια και να σας απασχολήσει κάποιο επαγγελματικό θέμα από τα παλιά. Μπορείτε τώρα να ξεκαθαρίσετε ποιο άτομο από τον επαγγελματικό σας χώρο θα είναι δίπλα σας. Η Νέα Σελήνη θα φέρει ευκαιρίες, πολλές δυνατότητες, μία σημαντική επαγγελματική πρόταση που πρέπει να εξετάσετε πολύ καλά. Ο Ουρανός από το 12 οίκος σας, θα βοηθήσει στην ψυχική σας απελευθέρωση, θα φέρει στην επιφάνεια όλα αυτά τα στοιχεία που βρίσκονται βαθιά στο υποσυνείδητό σας και δεν αντέχετε να συνειδητοποιήσετε, καλό θα ήταν μία ψυχοθεραπεία γιατί μπορεί να σας βγουν ενοχές και πιέσεις που κρατάτε μέσα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από τις 6 Μαρτίου ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομα στους Ιχθύς θα φέρει μπερδέματα στις συζητήσεις, αναβολές σε θέματα δικαστικά, καθυστερήσεις σε ταξίδια και σπουδές και σε ότι έχει να κάνει με το εξωτερικό. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 6 Μαρτίου, θα σας εμπλουτίσει με έμπνευση, φαντασία, διαίσθηση, θα ανοίξει δρόμους για ταξίδια στο εξωτερικό, σεμινάρια, θα έχετε την ανάγκη να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας για να εξελιχτείτε. Με την θέση του Ουρανού στον Ταύρο θα υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με φιλίες, με συλλογική δουλειά. Πρωτίστως οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες θα βιώνετε με ξαφνικό τρόπο τις αλλαγές στη ζωή σας, θα καταλάβετε ότι κάποιοι φίλοι σας δεν σας ταιριάζουν πια, θα γνωρίσετε καινούρια άτομα που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε. Θα έχετε την ανάγκη να αλλάξετε τα σχέδιά σας και να βάλετε νέους στόχους, πιο μοντέρνους, πιο προχωρημένους, θα ασχοληθείτε με τα κοινά, με ομάδες, θα έχετε μαχητική και επαναστατική διάθεση.

ΛΕΩΝ
Με τη Νέα Σελήνη στον 8 ο οίκο, θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα που έχουν να κάνουν με άλλους, δημόσια χρήματα, εφορία, ασφάλειες, κληρονομιές. Θα νιώθετε μπερδεμένοι, δεν εννοούνται οι επενδύσεις ή συμβόλαια. Ίσως έρχεται στη ζωή σας κάποιο άτομο από το παρελθόν και σας ζητάει επανασύνδεση, πρέπει να το σκεφτείτε πολύ σοβαρά. Ο Ουρανός στο Ταύρο θα επηρεάσει εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου, αν δεν φοβάστε τις αλλαγές και μπορείτε να ρισκάρετε, τότε είναι καιρός να κάνετε μία ριζική αλλαγή στην καριέρα σας. Εάν δεν έχετε θάρρος, θα αντιμετωπίσετε απρόοπτα γεγονότα τα οποία  θα σας αναγκάσουν να κάνετε αλλαγές, αλλά θα πληγωθείτε και θα κουραστείτε πολύ για να τις καταφέρετε. Είστε σε μία δημιουργική, ερωτική φάση στη ζωή σας, οι αδέσμευτοι που έχουν ανάγκη για μία σχέση, θα έχουν ευκαιρίες για γνωριμίες, να δημιουργήσουν μία σημαντική σχέση, ένα γάμο ίσως και έναν απόγονο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο κυβερνήτης σας θα είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, θα φέρει εμπόδια, καθυστερήσεις στις σχέσεις, στις συνεργασίες αλλά και στην επικοινωνία με το αγαπημένο σας πρόσωπο, ίσως έρθει στη ζωή σας ένα άτομο από το παρελθόν. Η Νέα Σελήνη ευνοεί τη δημιουργία μίας νέας σχέσης ή μίας νέας συνεργασίας που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Ο Ουρανός από τον 9 ο οίκο σας, θα φέρει ξαφνικές ευκαιρίες για να εξελιχτείτε, ταξίδια στο εξωτερικό, να κάνετε κάτι πρωτοποριακό, θα αποκτήσετε μία νέα κοσμοθεωρία, θα έχετε νέες ιδέες, θα αλλάξετε την νοοτροπία σας, θα γίνετε ρεαλιστές.

ΖΥΓΟΣ
Με τον Ερμή ανάδρομο στον έκτο οίκο σας, θα έχετε μπερδέματα, καθυστερήσεις στο χώρο της εργασίας, ίσως και παρεξηγήσεις με άτομα που δουλεύετε μαζί. Είναι μία καλή στιγμή για να μπορέσετε να κλείσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν. Ίσως μπορεί να σας καλέσουν σε κάποια παλιά δουλειά σας ή και εσείς μπορείτε να προωθήσετε κάποιο σχέδιο που το είχατε ανέβαλε το προηγούμενο διάστημα .Δεν είναι καλό διάστημα για να κάνετε εξετάσεις και να επισκεφθείτε το γιατρό. Η Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για κάποιο θέμα υγείας. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στο εργασιακό σας χώρο μπορεί να κρύβουν παγίδες. Ο Ουρανός από τον όγδοο σας οίκο, θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά που σχετίζονται με τους άλλους, αλλά και διαίσθηση για να μπορείτε να βρείτε λύσεις και ιδέες πρωτοπόρες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερμής ανάδρομος στον πέμπτο οίκο σας, θα φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις σε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, παρεξηγήσεις σε σχέση με τα παιδιά και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως έρχεται στη ζωή σας μια ερωτική σχέση από τα παλιά για μια ενδεχόμενη επανασύνδεση. Μπορείτε ακόμα να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο που το είχατε στην άκρη. Η Νέα Σελήνη ευνοεί τη δημιουργικότητα, τον έρωτα, τη γονιμότητα. Ίσως να δημιουργηθεί μία ρομαντική σχέση που πιθανόν να είναι και απατηλή. Θέλετε να είστε ανεξάρτητοι, επαναστατικοί, οι δεσμευμένοι θα νιώθουν την ανάγκη να αποτινάξουν από τη ζωή τους ότι τους καταπιέζει και ότι δεν τους χαροποίει. Προσπαθείτε να ελέγξετε την ένταση και τη νευρικότητα στις σχέσεις και τις συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εσείς θα έχετε μπερδέματα, παρεξηγήσεις με άτομα της οικογένειας. Ίσως να σας απασχολήσει ένα παλιό οικογενειακό θέμα, που έχει να κάνει με κάποιο άτομο της οικογένειας. Η Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, θα σας δώσει ευκαιρίες να περνάτε όμορφες στιγμές με άτομα της οικογένειας, να προσφέρετε τη φροντίδα και τις υπηρεσίες σας, από την άλλη όμως μπορεί να σας δείξει ότι ίσως στην οικογένειά σας υπάρχει ένα μπέρδεμα ή ότι σας κρύβουν ένα μυστικό. Ο Ουρανός από τον έκτο οίκο σας, θα φέρει πολλές ευκαιρίες για εργασία, βελτίωση στους χώρους εργασίας, μία νέα τεχνολογία θα έρθει στη δουλειά σας. Θα βοηθήσει και σε θέματα υγείας, θα μπορείτε να βρείτε μία εξελιγμένη θεραπεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στο τρίτο, θα έχετε μπερδέματα, καθυστερήσεις στην επικοινωνία, σε συζητήσεις, στο εμπόριο, στα ταξίδια, στις αγορές, δεν είναι καλές μέρες για να κάνετε αγορές ηλεκτρονικών συσκευών ή μεταφορικών μέσων. Δεν ευνοούνται επίσης και υπογραφές συμβολαίων. Μπερδέματα και παρεξηγήσεις με αδέρφια, με συγγενικά πρόσωπα και γείτονες. Ίσως να ξεκινήσετε κάποια μαθήματα που τα είχατε αναβάλει. Με την Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, θα έχετε έμπνευση, διαίσθηση, πρωτοπόρες ιδέες, θα έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε κάποια ιδέα σας, να κάνετε ένα ταξίδι το οποίο είχατε αναβάλει, ίσως έρθει στη ζωή σας κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν. Ο Ουρανός από το πέμπτο οίκο σας θα επηρεάσει τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου, θα είστε επαναστατικοί, ξαφνικές αλλαγές θα γίνουν στον ερωτικό τομέα της ζωής σας. Θα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα, θα φέρει κάποιο απόγονο στη ζωή σας, μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι πρωτοπόρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας και πιθανόν να έχετε μπερδέματα και καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα. Είναι μία καλή στιγμή να πάρετε χρήματα που σας χρωστάνε. Η Νέα Σελήνη θα φέρει έξοδα που δεν τα περιμένετε, θα έχετε να τακτοποιήσετε ένα παλιό οικονομικό θέμα και κάποια οικονομική εξαπάτηση από ένα φιλικό σας πρόσωπο. Ο Ουρανός από το 4 ο οίκο σας θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στην οικογένεια, όπως μετακομίσεις, αλλαγή του χώρου του σπιτιού, ένα νέο μέλος στην οικογένεια, ίσως για κάποιους να σηματοδοτεί μία απομάκρυνση από την οικογένεια ή μόνο με κάποιο άτομο της οικογένειας, αλλά και μία μετακόμιση για δουλειά σε ένα άλλο μέρος.

ΙΧΘΥΣ
Ο Ανάδρομος Ερμής στον πρώτο οίκο σας, θα φέρει μπερδέματα σε συζητήσεις, στην επικοινωνία, καθυστερήσεις σε ταξίδια, αλλαγές στα σχέδιά σας, θα έχετε δυσκολία να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά τις καταστάσεις και τα προβλήματα που έρχονται. Μπορείτε τώρα να βάλετε σε εφαρμογή ένα σχέδιο ή ένα στόχο σας για μία συνεργασία που το είχατε αναβάλλει. Ο Ουρανός από τον τρίτο οίκο σας θα φέρει τη διορατικότητα, την εξέλιξη, νέα ξεκινήματα νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Η καθημερινότητά σας θα αλλάξει, θα είστε πιο δραστήριοι, θα θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα, καινούρια μαθήματα, σεμινάρια, ταξίδια, θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους πιο εξελιγμένους.

*Η Εσμεράλδα Δόση σπούδασε χημεία, αλλά, από το 2012 ξεκίνησε σειρά μαθημάτων που αφορούν Ανάλυση Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη, Μεθόδους Ετήσιων Προβλέψεων, Καρμική, Ψυχολογική και Εσωτερική Αστρολογία, Εκλείψεις, Ενεργειακά Κέντρα, Αρχές Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Αριθμολογική Συναστρία και άλλα με τους καλύτερους Αστρολόγους της Ελλάδας. Το 2016 αποφοίτησε από το Κέντρου Δία Βίου Μάθησης «Εναλλακτική Παιδεία». Εκεί έκανε συν των άλλων και μαθήματα Ιατρικής και Δραγωνικής Αστρολογίας. Παράλληλα, παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια από καταξιωμένους Αστρολόγους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr, όπου αρθρογραφεί μαζί με άλλους αστρολόγους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ