Το μήνυμα του πρωταθλητή

Κώστας Μπανιώτης: «Να πιστεύετε σε αυτό που κάνετε και η ζωή θα σας ανταμείψει»

Το πρώτο μετάλλιο στο τελευταίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της καριέρας του κατάφερε να κερδίσει ο Κώστας Μπανιώτης το Σάββατο 2 Μαρτίου στον τελικό του ύψους στην Γλασκώβη.

Ο αθλητής της Ολυμπιάδας Κομοτηνής μετά από μια πλούσια καριέρα 12 ετών σε μεγάλες διοργανώσεις δεν έκρυψε τη χαρά του και στις πρώτες του δηλώσεις αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας του το οποίο δεν ήταν άλλο από την πίστη στον εαυτό του.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, να πιστεύετε σε αυτό που κάνετε, δεν ξέρετε ποτέ η ζωή τι θα σας φέρει, να έχετε χαρά μέσα σας και η ζωή θα σας ανταμείψει», δήλωσε ο Κώστα Μπανιώτης.

Φωτογραφίες – βίντεο: ΣΕΓΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.