ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Καταγγελία από φιλόζωους για κακοποίηση σκύλων στη Μονάδα της ΕΥΠ στην Κομοτηνή!!!

«Τα σκυλιά φαίνεται πως ναι μεν σιτίζονται κανονικά πλην όμως είναι μονίμως δεμένα με κοντές μεταλλικές αλυσίδες, γεγονός που δύναται να τα οδηγήσει σε αποστέωση, αδυναμία ακόμα και σε θάνατο»

fonirodopis.gr

Δεχθήκαμε καταγγελία από αναγνώστες φιλόζωους για απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης -που αγγίζουν τα όρια της κακοποίησης- δύο σκυλιών στις εγκαταστάσεις της ΕΥΠ στην Κομοτηνή.

Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά, το τελευταίο διάστημα, που δεχόμαστε ανάλογη καταγγελία για τη συγκεκριμένη κρατική Υπηρεσία και τη δημοσιεύουμε παρακάτω αυτούσια προκειμένου οι όποιοι αρμόδιοι εκεί να ευαισθητοποιηθούν.

Να υπενθυμίσουμε ότι βάσει του άρθρου 1 του Ν.4039/12 η αλυσόδεση σκύλων σε μόνιμη βάση θεωρείται ποινικό αδίκημα και εμπίπτει στις κακοποιήσεις ενώ σύμφωνα με φιλοζωικές οργανώσεις, εκτός από κίνδυνο τραυματισμού τα σκυλιά παρουσιάζουν σημάδια άγχους, κατάθλιψης ή ακόμα και επιθετικότητας.

Δείτε την καταγγελία:

«Στην έμπροσθεν πλευρά της Μονάδας της ΕΥΠ στην Κομοτηνή που οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στον δυτικό κόμβο της Εγνατίας, οι διερχόμενοι γίνονται καθημερινά μάρτυρες κακοποίησης δύο σκύλων. Τα σκυλιά φαίνεται πως ναι μεν σιτίζονται κανονικά πλην όμως είναι μονίμως δεμένα με κοντές μεταλλικές αλυσίδες, γεγονός που δύναται να τα οδηγήσει σε αποστέωση, αδυναμία ακόμα και σε θάνατο».

Σημείωση: Φωτογραφία αρχείου

2 Σχόλια

 1. Avatar

  Ακης

  1 Μαρτίου 2019 at 17:52

  Η ΕΥΠ ΦΙΛΤΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

  • Avatar

   Τακης

   23 Απριλίου 2019 at 16:03

   Και αφού δεν έχει σκύλους ρε μεγάλε τότε τα σπιτάκια που υπάρχουν στον προαύλειο χώρο για ποιον προορίζονται; Για τους “Τζέιμς Μποντ” που υπηρετούν εκεί;

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ