ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Γλέντι Τσικνοπέμπτης με περισσότερα από 5.000 σουβλάκια στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής

fonirodopis.gr

«Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να περάσει καλά ο κόσμος και να διασκεδάσει», δήλωσε η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής Νατάσα Λιβεριάδου

Το καθιερωμένο, τα τελευταία χρόνια, παραδοσιακό γλέντι της Τσικνοπέμπτης έστησε για μια ακόμη χρονιά την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία της πόλης η ΔΚΕΠΠΑ Δήμου Κομοτηνής.

Χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας συνέρρευσαν προκειμένου να γιορτάσουν υπό τους ήχους παραδοσιακής και σύγχρονης μουσικής, στους οποίους η ΔΚΕΠΠΑΚ διένειμε δωρεάν περισσότερα από 5.000 σουβλάκια και άφθονο κρασί.

«Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να περάσει καλά ο κόσμος και να διασκεδάσει», δήλωσε στη «Φωνή της Ροδόπης» η πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Νατάσα Λιβεριάδου, η οποία αναφερόμενη στις επόμενες εκδηλώσεις των Αποκριών ευχήθηκε μόνο «να μας βοηθήσει ο καιρός».

«Περιμένουμε το Σάββατο (2/3) στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση πάνω από 35 Συλλόγους αλλά και Δήμους όπως ο Δήμος Μαρώνειας – Σαπών και ο Δήμος Ορεστιάδας, ενώ το επόμενο Σάββατο (9/3) έχουμε τη μεγάλη μας μαθητική παρέλαση όπου θα συμμετάσχουν  πάνω από 1.000 παιδάκια», τόνισε η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ