ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Σε συνέδριο για μια «έξυπνη» εθνική εξωτερική πολιτική, μίλησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

fonirodopis.gr

Ο υπ. βουλευτής Ροδόπης επεσήμανε την ανάγκη χάραξης εθνικής στρατηγικής που θα υπηρετείται από όλες τις Κυβερνήσεις με συνέπεια και συνέχεια, ανεξάρτητα από την εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία

Σε επιστημονικό συνέδριο που διοργάνωσε η Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, μίλησε ο Επίκουρος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, πρώην Υπουργός και υπ. Βουλευτής Ροδόπης Δρ. Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης, με θέμα: «Τα έξυπνα εργαλεία μιας σύγχρονης Εθνικής Εξωτερικής Πολιτικής της Ελλάδας».

Ο Ε. Στυλιανίδης τόνισε την ανάγκη ενός «Εθνικού Νου», ενός δηλαδή Εθνικού Κέντρου που θα διασφαλίζει περιβάλλον Εθνικής Συνεννόησης και θα χαράσσει Εθνική Στρατηγική που θα υπηρετείται από όλες τις Κυβερνήσεις με συνέπεια και συνέχεια, ανεξάρτητα από την εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία.

Στο ετήσιο συνέδριο της Νομικής Σχολής συμμετείχαν με θέματα της ειδικότητας τους όλα τα μέλη ΔΕΠ της Σχολής. Το συνέδριο παρακολούθησε το σύνολο των φοιτητών Νομικής καθώς και ειδικοί επιστήμονες του κλάδου.

Τις εργασίες της Ημερίδας άνοιξε ο Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Καθηγητής κ. Κώστας Γουλιάμος και ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής Αν. Καθηγητής κ. Κώστας Τσιμάρας. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ