ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απειλές και συκοφαντίες από παρακρατικούς και «Υπηρεσίες», καταγγέλλει ο «Σπάρτακος»

FoniRodopis

Τα μέλη της δημοτικής παράταξης καταγγέλλουν «παρασκηνιακή υπονόμευση» τους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για άτομα που έχουν σχέση ή κινούνται στον χώρο των δημοσιογράφων!

Σε μια πρωτοφανή, για τα τοπικά δεδομένα, καταγγελία προχώρησε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook η δημοτική παράταξη Κομοτηνής «Σπάρτακος».

Τα μέλη του «Σπάρτακου» καταγγέλλουν την «παρασκηνιακή υπονόμευση» τους με «πληρωμένες βρωμιές» από «δίποδα τρωκτικά» που έχουν σχέση, όπως λένε, με παρακράτος και «Υπηρεσίες». Ισχυρίζονται μάλιστα ότι αποτελούν «θύματα» συκοφαντιών, ύβρεων μέχρι και απειλών, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν τι είδους είναι αυτές.

Αυτό πάντως που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση, και όπως αφήνουν οι ίδιοι στο τέλος να εννοηθεί, είναι ότι όλα αυτά αφορούν άτομα που έχουν σχέση ή κινούνται στον χώρο των δημοσιογράφων!

Δείτε την καταγγελία:

«Παρακρατική μπόχα

Καθώς ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, κάτι σαπρόφυτα και δίποδα τρωκτικά της παραεξουσίας, παλιές και νέες καραβάνες σε διαδρόμους και σε 2-3 ‘’υπηρεσίες’’, πατάνε γκάζι στις πληρωμένες βρωμιές εναντίον του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ. Δεν το χωράει το σκατοκέφαλο τους πως μπορεί την επομένη των εκλογών να είμαστε ΕΜΕΙΣ ρυθμιστές στα δημοτικά πράγματα! Εμείς, που δεν έχουμε ανάγκη κανέναν, που δεν χρωστάμε τίποτε πουθενά, που κανείς δεν μπορεί να μας βάλει ντερμπιέ! Τα μόνα τους όπλα οι συκοφαντίες, οι απειλές, οι βρισιές και η παρασκηνιακή υπονόμευση μας.

(Αν για τους δημοσιογράφους υπάρχουν τα γνωστά συνθήματα, τι να πεις για τους ‘’δημοσιογράφους’’, νυν και πρώην;). Φυσικά και ΔΕΝ θα τους περάσει!».

ΗΡΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ