Φιλανθρωπική δράση

Τρόφιμα και χυμούς φρούτων στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο, παρέδωσε η ΔΕΜΠ Κομοτηνής

Επιπλέον δώρισε Κοράνιο, κομπολόγια και μικρά χαλιά προσευχής για τον χώρο προσευχής του Νοσοκομείου

Μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας (ΔΕΜΠ) Κομοτηνής, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Σελήμ Ισά, πραγματοποίησαν την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο».

Σκοπός της επίσκεψης, η παράδοση τροφίμων και χυμών φρούτων στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γιώργο Φιλιππίδη προκειμένου αυτά να διανεμηθούν στους ασθενείς.

Εκτός των παραπάνω, η ΔΕΜΠ Κομοτηνής δώρισε Κοράνιο, κομπολόγια και μικρά χαλιά προσευχής για όσους μουσουλμάνους πιστούς νοσηλεύονται ή προσέρχονται ως συνοδοί ή επισκέπτες και επιθυμούν να προσευχηθούν στον αντίστοιχο χώρο του Νοσοκομείου.

Τέλος, τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής επισκέφθηκαν τους ασθενείς, στους οποίους και ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.