Από την Πέμπτη 21/2

Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα της Λαϊκής Συσπείρωσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης

Στον «αέρα» βρίσκεται από την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου η νέα ιστοσελίδα της Λαϊκής Συσπείρωσης ΑΜ-Θ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση ls-amth.gr.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερώνονται διαρκώς για τις δραστηριότητες, τις θέσεις και τις απόψεις των επικεφαλής και υποψήφιων συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης τόσο σε περιφερειακό όσο και σε δημοτικό επίπεδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.