ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Τελικά μάλλον δεν έφταιγε ο Τοποτηρητής της Μουφτείας… για το ξήλωμα των δέντρων

fonirodopis.gr

Η δημοτική παράταξη «Σπάρτακος» αυτοδιαψεύστηκε για την παρέμβαση μπροστά στο Εσκί Τζαμί Κομοτηνής χωρίς όμως μέχρι σήμερα να μπει στον κόπο να διορθώσει την αρχική της ανάρτηση

Τα πράγματα είναι απλά. Η δημοτική παράταξη «Σπάρτακος» ασκεί μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook κριτική  επειδή συνεργείο του Δήμου Κομοτηνής ξήλωσε την Τετάρτη (20/2) το πρωί δέντρα από το πεζοδρόμιο μπροστά στο Εσκί Τζαμί.

Για την ενέργεια αυτή εγκαλεί ούτε λίγο ούτε πολύ τον Τοποτηρητή Μουφτή καθώς όπως γράφει, σύμφωνα με ενημέρωση που είχε από κάποιον «υπεύθυνο», αυτός ήταν που έδωσε τη σχετική εντολή!

Λίγες ώρες αργότερα, το απόγευμα της ίδιας μέρας ο «Σπάρτακος» με σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του γράφει ότι, ύστερα από ενημέρωση του Δημάρχου Πετρίδη, το ξήλωμα των δέντρων δεν έγινε κατόπιν εντολής του Τοποτηρητή Μουφτείας αλλά αντιθέτως εντάσσονταν στις εργασίες που πραγματοποιούνται για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της πόλης.

Η αρχική ανάρτηση μέχρι σήμερα όμως δεν διορθώθηκε. Προφανώς, επειδή τα μέλη του «Σπάρτακου» έχουν κάποιου είδους πρόβλημα με τον Τοποτηρητή εις βάρος του οποίου δεν χάνουν ευκαιρία να ασκούν κριτική, ακόμα και άδικη σε αρκετές περιπτώσεις.

Θα περιμέναμε λίγη περισσότερη υπευθυνότητα από μέλη μιας δημοτικής ομάδας, τα οποία διεκδικούν εκ νέου τη ψήφο των δημοτών ευαγγελιζόμενοι μάλιστα νέα ήθη, νοοτροπίες και συμπεριφορές.

Δείτε την ανάρτηση:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ