Συναντήσεις με φορείς

Γιώργος Μανανάς: «Η Ροδόπη δεν θέλει μεγαλοστομίες αλλά καθημερινή παρουσία και λύσεις»

Επίσκεψη στην Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής και στο Δημαρχείο Κομοτηνής πραγματοποίησε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με το Κίνημα Αλλαγής, Γιώργος Μανανάς.

Στη συνάντηση με τον κ. Παντελεήμων, ο Γιώργος Μανανάς συζήτησε προβλήματα που απασχολούν την τοπική Εκκλησία και ευρύτερα την κοινωνία με τον Μητροπολίτη να του εύχεται «καλή δύναμη» στον αγώνα του.

Λίγο αργότερα, ο υπ. βουλευτής Ροδόπης επισκέφθηκε έναν πιο οικείο γι’ αυτόν χώρο, που υπηρέτησε για 20 περίπου χρόνια, τον Δήμο Κομοτηνής όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη και τους Αντιδημάρχους Γιάννη Μουρτίδη και Κατερίνα Ιωαννίδου.

«Νομίζω αισθάνομαι πιο πολύ αυτοδιοικητικός αλλά τώρα από άλλο μετερίζι θα βοηθήσω όσο μπορώ και τον Δήμο Κομοτηνής και τους εργαζομένους καθώς προγραμματίζω επισκέψεις και σε άλλους φορείς.  Η Ροδόπη δεν θέλει μεγαλοστομίες ούτε ασκήσεις επί χάρτου αλλά καθημερινή παρουσία και λύσεις των προβλημάτων», δήλωσε ο Γιώργος Μανανάς στη «Φωνή της Ροδόπης» εξερχόμενος του δημαρχιακού μεγάρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.