ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Γιώργος Μανανάς: «Η Ροδόπη δεν θέλει μεγαλοστομίες αλλά καθημερινή παρουσία και λύσεις»

fonirodopis.gr

Επίσκεψη στην Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής και στο Δημαρχείο Κομοτηνής πραγματοποίησε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με το Κίνημα Αλλαγής, Γιώργος Μανανάς.

Στη συνάντηση με τον κ. Παντελεήμων, ο Γιώργος Μανανάς συζήτησε προβλήματα που απασχολούν την τοπική Εκκλησία και ευρύτερα την κοινωνία με τον Μητροπολίτη να του εύχεται «καλή δύναμη» στον αγώνα του.

Λίγο αργότερα, ο υπ. βουλευτής Ροδόπης επισκέφθηκε έναν πιο οικείο γι’ αυτόν χώρο, που υπηρέτησε για 20 περίπου χρόνια, τον Δήμο Κομοτηνής όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη και τους Αντιδημάρχους Γιάννη Μουρτίδη και Κατερίνα Ιωαννίδου.

«Νομίζω αισθάνομαι πιο πολύ αυτοδιοικητικός αλλά τώρα από άλλο μετερίζι θα βοηθήσω όσο μπορώ και τον Δήμο Κομοτηνής και τους εργαζομένους καθώς προγραμματίζω επισκέψεις και σε άλλους φορείς.  Η Ροδόπη δεν θέλει μεγαλοστομίες ούτε ασκήσεις επί χάρτου αλλά καθημερινή παρουσία και λύσεις των προβλημάτων», δήλωσε ο Γιώργος Μανανάς στη «Φωνή της Ροδόπης» εξερχόμενος του δημαρχιακού μεγάρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ