Σύμφωνα με δημοσίευμα

Δυσαρέσκεια στην Πειραιώς για τους αυτοαποκαλούμενους υποψήφιους βουλευτές

Αρκετοί ανά την Ελλάδα έχουν ήδη ανοίξει μέχρι και πολιτικά γραφεία και μοιράζουν κάρτες όπου αναφέρονται ως υποψήφιοι

Αυστηρό είναι το μήνυμα που έρχεται από την Πειραιώς για όσους έχουν ήδη αποφασίσει να κινούνται, αυθαίρετα, ως υποψήφιοι βουλευτές πριν ανακοινωθούν επίσημα από το κόμμα, σύμφωνα με το kalpi19.gr.

Όπως αναφέρεται μάλιστα στο δημοσίευμα, αρκετοί είναι αυτοί ανά την Ελλάδα που «έχουν ήδη ανοίξει πολιτικά γραφεία και μοιράζουν κάρτες όπου αναφέρονται ως υποψήφιοι βουλευτές» με τους επιτελείς της ΝΔ να ισχυρίζονται πως «δεν έχει δοθεί η σχετική άδεια ούτε σε πολιτευτές ούτε σε πρώην βουλευτές ή υπουργούς ώστε να παρουσιάζονται ως υποψήφιοι».

Διαβάστε περισσότερα στο kalpi19.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.