ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σήκωσε το γάντι» και απάντησε στη Βούλα Ελευθεριάδου, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

fonirodopis.gr
Ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής μαζί με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης. Δίπλα τους στο τραπέζι ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης

«Απορώ που κάποιοι δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν και να το αποδεχθούν», είπε αναφερόμενος στην προσφορά του και στη μεταχείριση που τυγχάνει – Έστειλε μήνυμα ενόψει κάλπης αλλά και… αυτοχρίσθηκε «εκπρόσωπος» του λαού της Ροδόπης!

«Εκπρόσωπος» της Ροδόπης αυτοχρίσθηκε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τον βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή και την περιβόητη πλέον γκάφα του, περί «επικεφαλής» ψηφοδελτίου, που έκανε άνω κάτω κυριολεκτικά την τοπική ΝΟΔΕ.

Συγκεκριμένα, σε δήλωση του στην τοπική εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής δήλωσε ότι «Μετά από 15 χρόνια κοινοβουλευτικού βίου στην πρώτη θέση εκπροσώπησης αυτού του νομού και μετά από μία μακρά περίοδο σε τέσσερα διαφορετικά υπουργεία, δε νομίζω ότι χρειάζεται να χρισθώ από κάποιον εκπρόσωπος της πατρίδας μου. Αυτό τον τίτλο τιμής μου τον έδωσαν οι ίδιοι μου οι συμπατριώτες».

Ο πρώην βουλευτής μάλιστα «σήκωσε το γάντι» και απάντησε στη Βούλα Ελευθεριάδου, η οποία σε δημόσια ανοιχτή επιστολή της είχε μιλήσει για «ιδιοτελή μεταχείριση εκ μέρους της ΝΟΔΕ συγκεκριμένου πολιτικού της Ροδόπης».

«Για μία τοπική κοινωνία που έζησε επί 50 χρόνια την περιφρόνηση από το κέντρο, από το 1954 και μετά, το 2004 κατάφερε να έχει εκπρόσωπο στην κεντρική κυβέρνηση, δε νομίζω ότι αποτελεί μείωση να έρχονται εδώ προσωπικότητες της κεντρικής πολιτικής σκηνής (σ.σ. Καραμανλής) και να αναγνωρίζουν αυτή την προσφορά μου στον τόπο, είναι τιμητικό. Απορώ που κάποιοι δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν και να το αποδεχθούν. Είναι δικαίωμά τους», είπε ο κ. Στυλιανίδης αναφερόμενος στη μεταχείριση που τυγχάνει ενώ καταλήγοντας, έστειλε ενόψει εκλογών το μήνυμα στην πολιτευτή της ΝΔ πως «…κι αυτή τη φορά πάλι ο κόσμος θα μας κρίνει».

Δεν θέλουμε να σχολιάσουμε περαιτέρω την παραπάνω δήλωση, όμως για να αποδώσουμε «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι» θα πρέπει να πούμε ότι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης αποτελεί μεν ένα μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο με προσφορά στην περιοχή όμως από την άλλη, την παρούσα στιγμή δεν εκπροσωπεί, θεσμικά τουλάχιστον, κανέναν παρά μόνο τον εαυτό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ