ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΑΙΔΕΙΑ

Εκδήλωση στην Ξάνθη για την Επιχειρηματικότητα και τη Νεολαία με τη συμμετοχή της Εύας Καϊλή

fonirodopis.gr

Η  εκδήλωση έχει ως στόχο να αναδείξει τους τρόπους σύνδεσης της Δημιουργικής Σκέψης των Νέων με την Επιχειρηματικότητα χωρίς γεωγραφικά όρια και λοιπούς φραγμούς

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Ξάνθης, η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Δ.Π.Θ., το Xanthi Tech Lab και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης διοργανώνουν εκδήλωση για την Επιχειρηματικότητα και τη Νεολαία.

Η  εκδήλωση έχει ως στόχο να αναδείξει τους τρόπους σύνδεσης της Δημιουργικής Σκέψης των Νέων με την Επιχειρηματικότητα χωρίς γεωγραφικά όρια και λοιπούς φραγμούς.

Το event περιλαμβάνει διενέργεια ανοιχτών για το κοινό workshops με σκοπό τη γνωριμία με την ανάπτυξη web και mobile εφαρμογών, καθώς επίσης και ιστορίες επιτυχίας από νέους ανθρώπους που τόλμησαν και τα κατάφεραν!

Η σύνθεση του πάνελ των ομιλητών και ιδιαίτερα η συμμετοχή της ευρωβουλευτή κας. Εύας Καϊλή αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την σπουδαιότητα και την Ευρωπαϊκή διάσταση του θέματος της Επιχειρηματικότητας των Νέων.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30 στην Αίθουσα του Hotel Elisso στην Ξάνθη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ