ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

MEDIA

Σεμινάριο για δημοσιογράφους στην Κομοτηνή με θέμα τις ευρωεκλογές

fonirodopis.gr

Μία συνδιοργάνωση του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κομοτηνής, του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ (ΑΠΘ) και της Έδρας Jean Monnet, και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα

Σεμινάριο για δημοσιογράφους με θέμα «Ευρωπαϊκές Εκλογές: Τι χρειάζεται να γνωρίζεις για την αποτελεσματική κάλυψή τους» συνδιοργανώνουν το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κομοτηνής, το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ (ΑΠΘ) και η ΄Εδρα Jean Monnet, και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Μαγνητοσκοπημένο μήνυμα για την εκδήλωση θα απευθύνει ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Τη συζήτηση θα προλογίσει η Λουίζα Σαλτσίδου, Επικεφαλής Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κομοτηνής.

Για τη συνεργασία με τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ, καθώς και για τη διαδικτυακή παρουσία του ΕΚ, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών θα μιλήσουν αντίστοιχα η Ελβίρα Φόρτε, Press Officer, και η Εύη Ζαμπά, Social Media Officer του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Χρηστικό εργαστήριο για τους δημοσιογράφους θα πραγματοποιήσουν ο Χρήστος Φραγκονικολόπουλος, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Κάτοχος Έδρας Jean Monnet, Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ο Νίκος Παναγιώτου, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, Εκπρόσωπος Τύπου του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 11:00 το πρωί στη Λέσχη Κομοτηναίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ