ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Αστυνομικοί σε ρόλο «καθαρίστριας» στα κρατητήρια της Α.Δ. Ροδόπης

FoniRodopis

Πληρώνουν από την τσέπη τους ακόμα και τα καθαριστικά – Συνδικαλιστές της Ε.Α.Υ. Ροδόπης καταγγέλλουν «εγκατάλειψη από την Πολιτεία» και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την υγεία αστυνομικών, κρατουμένων και πολιτών

Την έλλειψη συνεργείων καθαριότητας στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης και τους κινδύνους που εγκυμονεί το γεγονός αυτό για την υγεία των αστυνομικών, των κρατουμένων στα κρατητήρια, αλλά και των πολιτών που προσέρχονται στα Αστυνομικά Τμήματα καταγγέλλει δημόσια μέσω ανάρτησης στο προφίλ της στο Facebook η πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΕΑΥ) Ροδόπης και νυν μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας ΠΟΑΣΥ κ. Σταυρούλα Τζατζανά.

Η ίδια παραθέτει φωτογραφίες από την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στα κρατητήρια της Α.Δ. Ροδόπης κάνοντας λόγο για αστυνομικούς που, εκτός των άλλων καθηκόντων τους, έχουν αναλάβει και τα καθήκοντα του καθαριστή πληρώνοντας μέχρι και από την τσέπη τους για την αγορά καθαριστικών προϊόντων.

Δείτε την ανάρτηση της πρώην προέδρου της ΕΑΥ Ροδόπης:

«Και ενώ η Ηγεσία “χορεύει” εδώ και καιρό στο ρυθμό της παρατεταμένης παραζάλης των κρίσεων, οι Αστυνομικές Υπηρεσίες βιώνουν την απόλυτη κρίση. …

Κοντεύουν δύο μήνες που οι Αστυνομικές Υπηρεσίες (μεταξύ αυτών και η Δ. Α. ΡΟΔΟΠΗΣ), εκτός όλων των άλλων ελλείψεων, παλεύουν καθημερινά με την έλλειψη συνεργείων καθαριότητας και με όσους κινδύνους εγκυμονεί το γεγονός αυτό για την υγεία των αστυνομικών, των κρατουμένων στα κρατητήρια, αλλά και των πολιτών που προσέρχονται στα Αστυνομικά Τμήματα. …

Όλως τυχαίως βέβαια, η Κατεχάκη εξαιρείται του εφιάλτη του να ζεις και να εργάζεσαι σε περιβάλλον κυριολεκτικά σκουπιδότοπου, κατάσταση που αναγκάζεται να βιώνει το αστυνομικό προσωπικό της συντριπτικής πλειοψηφίας των Αστυνομικών Υπηρεσιών της χώρας μας…
Μάλλον άλλος Θεός εκεί. …..

Εύλογο και δικαιολογημένο το συναίσθημα αγανάκτησης των συναδέλφων μου, που αισθάνονται ως “παιδιά ενός κατώτερου Θεού ” αφού καθημερινά παλεύουν με την εγκατάλειψη από αυτούς που η Πολιτεία τους έχει ορίσει ως υπεύθυνους για την φροντίδα της εύρυθμης λειτουργίας των Υπηρεσιών, αλλά και του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. ….

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν την καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί σκοποί κρατητηρίων της Δ.Α. Ροδόπης, οι οποίοι εδώ και δύο περίπου μήνες, εκτός των αστυνομικών καθηκόντων του σκοπού, έχουν αναλάβει αναγκαστικά και τα καθήκοντα του καθαριστή των χώρων που καλούνται να φυλάξουν (πληρώνοντας από την τσέπη τους ακόμη και τα καθαριστικά προϊόντα), διότι διαφορετικά στην κυριολεξία θα τους είχαν φάει τα σκουλήκια…!!!!!!

Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα όχι μόνο για τους σκοπούς κρατητηρίων, αλλά για και για όλους σχεδόν τους αστυνομικούς που εκτελούν εσωτερικές υπηρεσίες.
Μαζί με όποια άλλα καθήκοντά τους, προστέθηκε και αυτό του καθαριστή των χώρων εργασίας τους.

Όσο για την αποζημίωση της νυχτερινής εργασίας του Δεκεμβρίου 2018, θα έχουμε να την λαμβάνουμε σε βάθος χρόνου… αφού όπως με χθεσινή ανακοίνωσή του ενημέρωσε το Αρχηγείο, δεν θα συμπεριλαμβάνονται ούτε στην μισθοδοσία του Μαρτίου 2019!!!!!!!

Έλληνας αστυνομικός εν έτη 2019….!!!
Τα κάνει όλα και συμφέρει!!!».

[TheChamp-Sharing]

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

FAST FOOD1 ημέρα πριν

FaceFood

Αν έχεις όρεξη για φαγητό εδώ έχει γύρο πάντα φρέσκο και ποιοτικό

COFFEE1 ημέρα πριν

Coffee Nuts

Διάφορες ποικιλίες espresso και καφέ φίλτρου

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ1 ημέρα πριν

Στεγνοκαθαριστήριο «Ηλιαχτίδα»

Στεγνό καθάρισμα – Μειωμένες τιμές – Παραλαβή παράδοση κατ’ οίκον

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 ημέρες πριν

Φωτοτυπικό Κέντρο «Ο Πόντος»

Οτιδήποτε χρειάζεστε στο χώρο των φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων, άμεσα και αποτελεσματικά, πάντα στις πιο φιλικές τιμές

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ3 ημέρες πριν

«Ο Φούρνος του Παππού»

24 ώρες ανοιχτά – Απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπέροχο παραδοσιακό ψωμί και πλούσια ποικιλία σφολιατοειδών

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ2 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ4 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ