ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Για πανικό Μέτιου που διοικεί ως «αφεντικό», μιλά η «Περιφερειακή Σύνθεση»

fonirodopis.gr

«Αν είχε την ικανότητα να διοικεί την Περιφέρεια ΑΜ-Θ δεν θα είχε απομείνει μόνος», σχολιάζει σε ανακοίνωση της η παράταξη του Χρ. Τοψίδη

Ανακοίνωση για την απόφαση Μέτιου να ανακληθούν οι αρμοδιότητες του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θεόδωρου Μαρκόπουλου λόγω «έμπρακτης αδυναμίας συνεργασίας», εξέδωσε ο συνδυασμός της «Περιφερειακής Σύνθεσης».

Η παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη σε ανακοίνωση της μιλά για «προφανή πανικό που διακατέχει τον Περιφερειάρχη», αμφισβητώντας ταυτόχρονα την ικανότητα του να διοικεί καθώς όπως σημειώνει «…δεν θα είχε απομείνει μόνος».

Η ανακοίνωση «Περιφερειακής Σύνθεσης».

«Αναφορικά με την απόφαση του απερχόμενου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Χρήστου Μέτιου για την ανάκληση όλων των αρμοδιοτήτων που έχουν μεταβιβαστεί στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο δηλώνουμε τα παρακάτω:

Μόνο αλγεινή εντύπωση προκαλεί η απόφαση του Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ να ανακαλέσει τις αρμοδιότητες του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κου Θεόδωρου Μαρκόπουλου, «λόγω έμπρακτης αδυναμίας συνεργασίας…..» Είναι πλέον προφανής ο πανικός που διακατέχει τον Περιφερειάρχη, ο οποίος λειτουργεί ως «αφεντικό» και όχι ως πολιτικός προϊστάμενος της Περιφέρειας Α.Μ.Θ που υποχρεούται να διοικήσει έως τις 30 Αυγούστου 2019 με το υπάρχον Περιφερειακό Συμβούλιο.
Εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς γιατί ο Περιφερειάρχης δεν έπραξε το ίδιο και στη περίπτωση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κου Δημήτρη Πέτροβιτς, ο οποίος από τις 29-10-2018 έχει δηλώσει ότι θα συμμετέχει στις εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό «Νέα Περιφέρεια»;
Βεβαίως, αν ο Περιφερειάρχης είχε την ικανότητα να διοικεί την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης δεν θα είχε απομείνει μόνος, αναμένοντας «από μηχανής Θεούς» να τον επανεκλέξουν.
Άλλωστε για όλες αυτές τις αήθεις πολιτικές του επιλογές θα λάβει σύντομα την αρμόζουσα απάντηση από τον λαό της Περιφέρειας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ