Έργο ύψους 120.000 ευρώ

Υλοποιείται η ανακατασκευή των τεσσάρων γηπέδων τένις στο Πανθρακικό Στάδιο

Ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Δημήτρης Χαρίτου, χαιρετίζει την προκήρυξη του έργου από την Γ.Γ. Αθλητισμού

Το έργο της ανακατασκευής των τεσσάρων γηπέδων τένις στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής, προϋπολογισμού 120.000 ευρώ και δεσμευτική προθεσμίας εκτέλεσης τις 120 μέρες, προκήρυξε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Το έργο είχε εξαγγείλει το Νοέμβριο του 2017 κατά την επίσκεψη του στην Κομοτηνή ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και την υλοποίηση του χαιρετίζει σήμερα ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Δημήτρης Χαρίτου.

«Μετά από παρά πολλά χρόνια υλοποιείται ένα σημαντικό έργο στο Ε.Α.Κ της πόλης μας. Γεγονός που θα συμβάλλει να αναπτυχθεί το άθλημα του τένις και να αποκτήσει την δημοφιλία και την αίγλη που του αξίζει μετά μάλιστα τις τελευταίες επιτυχίες της χώρας. Αξίζουν συγχαρητήρια στη Διοίκηση του ΕΑΚ και σε όσους συνέβαλλαν για αυτή τη θετική εξέλιξη», σημειώνει ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης.

Φωτογραφία άρθρου: «Παρατηρητής της Θράκης»

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.