ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Νέα βαρβαρότητα με νεκρά αδέσποτα σκυλιά από φόλες στη Ροδόπη

fonirodopis.gr

Διαμαρτυρίες φιλόζωων οι οποίοι προαναγγέλλουν καταγγελίες σε Υπουργείο και Εισαγγελικές Αρχές – «Πυρά» και εναντίον της Αστυνομίας για τη συνεχιζόμενη παραβίαση της νομοθεσίας από εγκληματίες δολοφόνους που δρουν ανεξέλεγκτοι

Νέο κρούσμα με φόλες σημειώθηκε για ακόμη μια φορά σε περιοχή της Κομοτηνής, αυτή τη φορά στον οικισμό των Υφαντών, όπου εντοπίστηκαν νεκρά από φιλόζωους τρία αδέσποτα σκυλιά και μία γάτα.

Τα μέλη της φιλοζωικής ομάδας «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS» μιλούν για «μεσαιωνικές συμπεριφορές» που επιβραβεύονται από «κηρύγματα μίσους ακραίων στοιχείων», προαναγγέλλουν καταγγελίες σε Υπουργείο και Εισαγγελικές Αρχές, ενώ εξαπολύουν «πυρά» και εναντίον της Αστυνομίας για τη συνεχιζόμενη παραβίαση της νομοθεσίας από ανεξέλεγκτους εγκληματίες.

Η ανάρτηση της ομάδας «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS»:

«Νεκρά από φόλες 3 σκυλιά και μία γάτα στους Υφαντές Ροδόπης… Αγνοείται μία ακόμη σκύλα που την είχαμε στειρώσει (με χορηγία κατοίκου του χωριού). Να σημειώσουμε ότι όλα τα αδέσποτα τα είχαμε πρόσφατα εμβολιάσει με δικές μας εισφορές. Αύριο θα διαπιστώσουμε τι έχουν απογίνει νεογέννητα κουτάβια. 

Η βαρβαρότητα έδειξε για μία ακόμη φορά το πρόσωπο της σε έναν οικισμό του δήμου μας. Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε μία μακρά σειρά επιθέσεων κατά των ζώων, απόρροια μίσους και μεσαιωνικών συμπεριφορών, οι οποίες επιβραβεύονται από ακραία στοιχεία που με κηρύγματα μίσους μιλάνε για ευθανασίες και φόλες.

Επειδή όμως και η δική μας υπομονή εξαντλήθηκε, από τη Δευτέρα θα διαμαρτυρηθούμε επίσημα στο υπουργείο Προστασίας του πολίτη και στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Δεν είναι δυνατόν η Κομοτηνή να κατέχει όλα τα αρνητικά ρεκόρ στο θέμα αυτό και η αστυνομία να μην έχει συλλάβει ή να μην έχει ‘’ενοχλήσει’’ ούτε έναν ύποπτο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ