Εικόνες ντροπής στην Κομοτηνή

Μαθητές σκαρφαλώνουν στα κάγκελα για να περάσουν πλημμυρισμένους δρόμους!!!

«Εκατοντάδες μαθητές δίνουν καθημερινά αγώνα για να έχουν πρόσβαση στις σχολικές αίθουσες των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της περιοχής», τονίζει η Φελίνα Καζάκου

Εικόνες που παραπέμπουν σε άλλες εποχές και σε υποανάπτυκτες κοινωνίες φέρνει στη δημοσιότητα η επικεφαλής της παράταξης «Εμείς… η πόλη» Φελίνα Καζάκου η οποία καταγγέλλει την αδυναμία πρόσβασης στα σχολεία μαθητών και εκπαιδευτικών, κατά τη διάρκεια των βροχοπτώσεων.

Οι φωτογραφίες προκαλούν όντως θλίψη και δεν τιμούν σε καμία περίπτωση την Δημοτική Αρχή Πετρίδη, η οποία αδυνατεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών.

Η καταγγελία της Φελίνας Καζάκου:

«Πρόσφατα επισκεφθήκαμε μετά από έκκληση  γονέων των μαθητών που φοιτούν στο 9ο και 12ο Δημοτικό σχολείο την περιοχή Περδίκα όπου αυτό που καταγράψαμε ήταν εικόνες ντροπής και αγανάκτησης.

Εκατοντάδες μαθητές δίνουν καθημερινά αγώνα για να έχουν πρόσβαση στις σχολικές αίθουσες των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της περιοχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για δυο δημοτικά σχολεία (9ο & 12ο) και δύο νηπιαγωγεία (9ο & 14Ο ) όπου η πρόσβαση στα σχολεία γίνεται αδύνατη κατά τη διάρκεια  βροχοπτώσεων λόγω έλλειψης βασικών υποδομών.

Ερωτήματα  προκαλεί το γεγονός ότι παρά τα παράπονα των γονέων και την ενημέρωση συμβούλων της διοικούσας παράταξης κανείς δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα. Για το λόγο αυτό έχω αποστείλει σχετική επιστολή στον αρμόδιο αντιδήμαρχο και αναμένουμε τις ενέργειες εκ μέρος της διοίκησης».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.