Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου

Οι «Ταυρομάχοι του Ιάσμου» έρχονται με ερωτική διάθεση στο καρναβάλι της Ξάνθης

Το θέμα και την στολή της 3ης συμμετοχής του στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της 10ης Μαρτίου στη Ξάνθη, παρουσίασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου.

«Οι Ταυρομάρχοι του Ιάσμου έρχονται με ερωτική διάθεση στο καρναβάλι της Ξάνθης καθώς ο στόχος τους δεν είναι ο Ταύρος, αλλά ο Έρωτας. Εξάλλου ο Έρωτας, μια ‘’αρένα’’ είναι όπου πάντα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι» σημειώνει ο Σύλλογος.

Θέση: 3η
Τιμή στολής ενηλίκων : 35,00 ευρώ 
Νούμερα : S,M,L,XL
Παιδικές : Κατόπιν παραγγελίας και προσαρμοσμένη τιμή
Υπεύθυνη διάθεσης στολών, κρατήσεων, πληροφοριών:
Θάλεια Καλαμάρη 6978489977.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.