Γέφυρα Καβάλας

Σακελλίων για Μέτιο: «Εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής»

«Τι να περιμένουμε από έναν Περιφερειάρχη που το μόνο που ζήτησε από τον Πρωθυπουργό και τη μισή κυβέρνηση ήταν η απόσπαση μιας υπαλλήλου», αναρωτιέται ο Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

Δριμεία κριτική στον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο εξαπολύει ο Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης με αφορμή δήλωση του πρώτου ότι τα χρήματα για την αποκατάσταση της γέφυρας της Καβάλας θα δοθούν από την Περιφέρεια.

Ο Σταμάτης Σακελλίων διευκρινίζει με ανακοίνωση του ότι τα χρήματα θα δοθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων επισημαίνοντας για τον Περιφερειάρχη ότι «εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής».

Αναλυτικά, η δήλωση του Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο περιφερειάρχης μας είπε έμπλεος χαράς ότι τα χρήματα για την γέφυρα της Καβάλας θα δοθούν από την περιφέρεια. Δυστυχώς γα αυτόν τα χρήματα αυτά θα δοθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Αλλά στα αλήθεια δεν μας εκπλήσσει αυτό. Τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε από έναν περιφερειάρχη ο οποίος κατά την διάρκεια της συζήτησης που προηγήθηκε της κεντρικής ομιλίας του πρωθυπουργού στο αναπτυξιακό συνέδριο στην Κομοτηνή παρουσία του πρωθυπουργού αλλά και της μισής κυβέρνησης το μόνο που ζήτησε από τον πρωθυπουργό ήταν η απόσπαση μιας υπαλλήλου από την αποκεντρωμένη στην αιρετή περιφέρεια. Και ενδεχομένως επειδή ίσως θα νόμιζε ότι δεν καταλάβαμε τι ζητούσε , επανέλαβε το αίτημα αυτό και κατά την διάρκεια της προλογικής ομιλίας του ενώπιον 1000 και πλέον ανθρώπων. Εζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.