Παρουσία του Υπ. Υγείας

Εγκαίνια για τα ανακαινισμένα χειρουργεία του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου

Η ανακαίνιση των τεσσάρων χειρουργικών αιθουσών πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διασυνοριακού έργου MediciNet II, με συνολικό προϋπολογισμό 1,5 εκ. ευρώ εκ των οποίων τα 800.000 ευρώ αντιστοιχούσαν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Τα εγκαίνια των ανακαινισμένων χειρουργείων του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειου» θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Η ανακαίνιση των τεσσάρων χειρουργικών αιθουσών πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διασυνοριακού έργου MediciNet II, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και από εθνικές συμμετοχές της Ελλάδας και της Βουλγαρίας στο πλαίσιο του Προγράμματος «INTERREG V-A Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020».

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ήταν ύψους 1,5 εκ. ευρώ εκ των οποίων τα 800.000 ευρώ αντιστοιχούσαν στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο και τα υπόλοιπα 700.000 ευρώ στο Νοσοκομείο του Κίρτζαλι Βουλγαρίας.

Στα εγκαίνια θα παραβρεθούν ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξάνθος, ο αναπληρωτής Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας κ. Σταμάτης Βαρδαρός και ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης κ. Ευστράτιος Πλωμαρίτης.

Διαβάστε επίσης:
Ριζική ανακαίνιση των χειρουργείων στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.