Το βράδυ του Σαββάτου

Επεισόδια στην Κομοτηνή μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και οπαδών του Παναθηναϊκού

Περίπου 30 οπαδοί των «πράσινων» με ρόπαλα και κράνη αναζητούσαν οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στην πόλη για τον αγώνα βόλεϊ της ομάδας τους με την ΑΕ Κομοτηνής

Επεισόδια μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων των ΜΑΤ και οπαδών του Παναθηναϊκού σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (2/2) στην κεντρική πλατεία και στους περιμετρικούς της δρόμους προς την περιοχή του ΚΤΕΛ όπου βρίσκεται στεγασμένος ο τοπικός Σύνδεσμος Φιλάθλων της αθηναϊκής ομάδας.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ προκειμένου να απωθήσουν τους οπαδούς του Παναθηναϊκού προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών με αρκετούς απορημένους και ανυποψίαστους πολίτες, που δεν γνώριζαν τι ακριβώς συνέβαινε εκείνη την ώρα, να δυσανασχετούν από την αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία με σκοπό την αναζήτηση φιλάθλων του Ολυμπιακού οι οποίοι βρέθηκαν στην πόλη το ίδιο βράδυ για τον αγώνα βόλεϊ της ομάδας τους με την ΑΕ Κομοτηνής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.