ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Την πρωτοχρονιάτικη του πίτα έκοψε το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Αναστοχασμός πεπραγμένων και οριοθέτηση των νέων θεατρικών στόχων για τη νέα χρονιά από την πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Σοφία Μενεσελίδου

Την πρωτοχρονιάτικη τους πίτα έκοψαν το πρωί της Κυριακής (3/2) στο χώρο του μπαρ ΟΧΤΩ η διοίκηση, οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής.

Η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Σοφία Μενεσελίδου σε ανάρτηση της έκανε λόγο για μια εκδήλωση με μεγάλη συγκίνηση, στην οποία έγινε αναστοχασμός πεπραγμένων αλλά και οριοθέτηση των νέων θεατρικών στόχων για τη νέα χρονιά.

«Στον όμορφο και πάντα φιλόξενο χώρο του μπαρ ΟΧΤΩ κόψαμε σήμερα την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΔΗΠΕΘΕ μας! Όλη η υπέροχη και μεγάλη οικογένεια του θεάτρου της πόλης μας ήταν εκεί: διοίκηση, εργαζόμενοι, συνεργάτες, μέλη των εργαστηρίων μας. Αλλά και φίλοι, όπως ο βουλευτής του νομού μας, Μουσταφά Μουσταφά, ο Δήμαρχος Κομοτηνής και πολλοί συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι. Μια τρυφερή και γλυκιά εκδήλωση, με αναστοχασμό όλων όσων πράξαμε, με οριοθέτηση των θεατρικών μας στόχων για τη νέα χρονιά, αλλά και με μεγάλη συγκίνηση! Συγκίνηση για όλα όσα ζήσαμε και δημιουργήσαμε αντάμα στη διάρκεια αυτής της αυτοδιοικητικής θητείας, που λήγει το 2019. Οι τυχερές των δύο φλουριών μας ήταν η Χρύσα η Τακά, μέλος του ΔΣ και η Ελένη η Αλεξοπούλου, μέλος του εργαστηρίου θεατρικής παιδείας του ΔΗΠΕΘΕ. Να είμαστε όλοι καλά και να συνοδοιπορήσουμε και στο νέο έτος με αγαστό και δημιουργικά θεατρικό τρόπο», σημείωσε η κ. Μενεσελίδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ