«Νέα νίκη στις εκλογές»

Με μηνύματα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά η κοπή πίτας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

«Είμαστε βέβαιοι ότι ο λαός θα μας στηρίξει πάλι και δεν θα γυρίσει πίσω σε ένα χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα που οδήγησε τη χώρα στα βράχια», δήλωσε  ο Συντονιστής Ροδόπης, Σταμάτης Σακελλίων

Με μηνύματα αισιοδοξίας αλλά και νέας νίκης ενόψει των βουλευτικών εκλογών καλωσόρισαν τη νέα χρονιά το βράδυ της Παρασκευής (1/2) στην εκδήλωση κοπής της πίτας τους τα στελέχη και οι φίλοι του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Παρόντες στο λαϊκό γλέντι που στήθηκε σε γνωστό μαγαζί της Κομοτηνής ο Συντονιστής Σταμάτης Σακελλίων, οι βουλευτές Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΗτική Ανατροπή» κ. Ελένη Λαφτσή, ο πολιτευτής Δημήτρης Χαρίτου, ο Οζγκιούρ Φερχάτ, ο Σταμάτης Μαρούδας κ.α.

«Το 2019 βρίσκει τη χώρα έξω από τα μνημόνια και τη χρεοκοπία της χώρας που μας οδήγησαν οι κυβερνήσεις Σαμαρά και Βενιζέλου, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Η νέα χρονιά μας επεφύλαξε και ένα πολύ σημαντικό νέο για χιλιάδες εργαζόμενους, την αύξηση του κατώτατου μισθού. 10 χρόνια μετά οι εργαζόμενοι θα πάρουν για πρώτη φορά αύξηση. Θα αντιμετωπίσουμε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία και είμαστε βέβαιοι ότι ο λαός θα μας στηρίξει πάλι και δεν θα γυρίσει πίσω σε ένα χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα που οδήγησε τη χώρα στα βράχια», δήλωσε στη «Φωνή της Ροδόπης» ο Σταμάτης Σακελλίων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.