ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Απίστευτη γκάφα του Κώστα Καραμανλή έκανε άνω κάτω τη ΝΟΔΕ Ροδόπης!

fonirodopis.gr

Όρισε ως «επικεφαλής» ψηφοδελτίου στη Ροδόπη τον Ευριπίδη Στυλιανίδη προκαλώντας την αντίδραση της Βούλας Ελευθεριάδου που μίλησε αργότερα για «κλειστές πόρτες» στο κόμμα

Σε μια απίστευτη γκάφα προέβη, άθελα του πιστεύουμε, ο Κώστας Καραμανλής κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ της Κομοτηνής το βράδυ της Παρασκευής (1/2) στα πλαίσια της εκδήλωσης της κοπής πίτας της ΝΟΔΕ Ροδόπης.

Ο βουλευτής Σερρών απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών, όρισε ούτε λίγο ούτε πολύ ως «επικεφαλής» του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου στη Ροδόπη τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο την έντονη αντίδραση της Βούλας Ελευθεριάδου.

«Η κατάρτιση του ψηφοδελτίου όχι μόνο στο νομό σας αλλά σε όλους τους νομούς είναι υπόθεση του αρχηγού του κόμματος της ΝΔ. Επομένως δεν μπορώ σε αυτή τη φάση να μπω σε ονοματολογία. Το σίγουρο είναι ότι επικεφαλής εδώ θα είναι ο κ. Στυλιανίδης, ο οποίος έχει δώσει μάχες τόσο για τα τοπικά ζητήματα όσο και για τα εθνικά θέματα και από κει και πέρα είμαι σίγουρος ότι η κατάρτιση του ψηφοδελτίου θα γίνει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες έτσι ώστε η ΝΔ να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία στο νομό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμανλής.

Για «κλειστές πόρτες» στο κόμμα μιλά η Βούλα Ελευθεριάδου

Η παραπάνω τοποθέτηση δεν έμεινε αναπάντητη από την πολιτευτή της ΝΔ, Βούλα Ελευθεριάδου, η οποία αργότερα στον χαιρετισμό της μίλησε για «κλειστές πόρτες» αλλά και για έλλειψη αξιοκρατίας.

«Το κόμμα οφείλει να κάνει αυτό που δεν έκανε τα προηγούμενα χρόνια, με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να ‘’ανοίξει’’ στο λαό. Υπάρχουν στελέχη εδώ στην περιοχή μας που την επόμενη μέρα που η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση πρέπει να πάρουν θέσεις τις οποίες αξίζουν. Η περιοχή πάει μπροστά μόνο όταν βρίσκονται σε θέση ευθύνης άνθρωποι οι οποίοι αξίζουν. Πρέπει να αποφασίσουμε αν θα πάμε μπροστά ή αν θα γυρίσουμε πίσω. Θέλουμε να βάλουμε τα θεμέλια της νέας Ελλάδας, στην οποία θα υπάρχει η δημοκρατία και η αξιοκρατία. Σε αυτά τα χνάρια πρέπει να βαδίσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη», σημείωσε μεταξύ άλλων η πολιτευτής της ΝΔ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ