ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Προπαγάνδα για «καταπιεσμένη» μειονότητα της Θράκης στην πίτα της ΝΟΔΕ Ροδόπης

Ο πολιτευτής της ΝΔ, Μουσταφά Κατραντζή, κάλεσε τους ψηφοφόρους να στείλουν στις εκλογές το μήνυμα της «ισονομίας και ισοπολιτείας»!!!

fonirodopis.gr

Ο πολιτευτής της ΝΔ, Μουσταφά Κατραντζή, κάλεσε τους ψηφοφόρους να στείλουν στις εκλογές το μήνυμα της «ισονομίας και ισοπολιτείας»!!!

Την ώρα που τα στελέχη της τοπικής ΝΔ «μάλωναν» μεταξύ τους για τον ποιον όρισε ως «επικεφαλής» ψηφοδελτίου στη Ροδόπη ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής, ένα άλλο «γαλάζιο» στέλεχος, ο Μουσταφά Κατραντζή, τόνιζε την ανάγκη της ισονομίας και ισοπολιτείας για τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη.

Απευθύνοντας χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της κοπής πίτας της τοπικής ΝΟΔΕ το βράδυ της Παρασκευής (1/2), ο Μουσταφά Κατραντζή «πέρασε» με επιδέξιο ομολογουμένως τρόπο την προπαγάνδα των τουρκόφρονων και της Άγκυρας που μιλά για «καταπιεσμένη» μειονότητα στην Ελλάδα.

«Πιστεύω ήρθε η στιγμή οι ψηφοφόροι να δώσουν το μήνυμα της ισονομίας και ισοπολιτείας» είπε ο Μουσταφά Κατραντζή καταχειροκροτούμενος μάλιστα από το «γαλάζιο» ακροατήριο.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Κατραντζή ότι τέτοιου είδους μήνυμα στις μέρες μας δεν υφίσταται καθώς οι Έλληνες μουσουλμάνοι της Θράκης απολαμβάνουν εδώ και χρόνια ισότιμα, με όλους τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες, όλα τα προνόμια και τα δικαιώματα που απορρέουν από το Σύνταγμα.

Καλούμε, επίσης, δημόσια το κόμμα της ΝΔ και ειδικότερα την τοπική οργάνωση της ΝΟΔΕ να πάρει θέση για το εάν συμφωνεί ή όχι με τις απόψεις του πολιτευτή της.

Θεωρούμε τέλος, όχι μόνο για τον κ. Κατραντζή, αλλά για όλους τους υποψηφίους ότι θα πρέπει να πολιτευτούν προτείνοντας λύσεις για τα δεκάδες προβλήματα καθημερινότητας ΟΛΩΝ των πολιτών, ανεξαρτήτως θρησκείας ή καταγωγής, να μη διαχωρίζουν την κοινωνία σε πλειονοτικούς και μειονοτικούς και το κυριότερο να μην επιχειρούν για ψηφοθηρικούς λόγους να πολώσουν το κλίμα με συνθήματα και όρους πεπερασμένων εποχών και δεκαετιών.

Λευτέρης Γλερίδης
facebook.com/gleridis

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ