Κάλεσμα συστράτευσης

Επικεφαλής ευρύτερου προοδευτικού σχήματος για τον Δήμο Κομοτηνής η Ελένη Λαφτσή

«Τα υπάρχοντα σχήματα που κατέρχονται, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανένα πρόσωπο, υπολείπονται των δυνατοτήτων και προοπτικών που οφείλουμε να δημιουργήσουμε για να πάμε τον Δήμο μπροστά»

Τον Δήμο Κομοτηνής ως επικεφαλής ενός ευρύτερου προοδευτικού σχήματος θα διεκδικήσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου η Ελένη Λαφτσή.

Η επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΛΗτική Ανατροπή» εκτιμά πως τα υπάρχοντα σχήματα που κατέρχονται στις εκλογές υπολείπονται των δυνατοτήτων και προοπτικών που οφείλουν, όπως η ίδια λέει, να δημιουργήσουν και γι’ αυτό το λόγο έλαβε την απόφαση να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου με προοδευτικές δυνάμεις, στις οποίες και απευθύνει κάλεσμα συστράτευσης.

Αναλυτικά, η Ελένη Λαφτσή στο κάλεσμα της σημειώνει:

«Τον Μάιο έχουμε τις δημοτικές εκλογές. Είμαι ήδη εκλεγμένη σύμβουλος και οπωσδήποτε κατέρχομαι και στις επόμενες εκλογές. Αισιοδοξώ να φτιάξω ένα σχήμα όχι με κομματικές αναφορές. Θέλω να κάνω ένα άνοιγμα στην κοινωνία με έναν ευρύτερο σχηματισμό ο οποίος πραγματικά θα φιλοδοξήσει και ελπίζω να πετύχει να δημιουργήσει ένα πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία.

Είχα κάνει μια πρόταση πριν 2,5 περίπου μήνες και κάλεσα και κοινωνικές δυνάμεις αλλά και αυτοδιοικητικά σχήματα για να δημιουργήσουμε ένα ευρύτερο σχήμα ώστε να ασκήσουμε διοίκηση με προοπτική να πάει ο Δήμος ένα βήμα μπροστά. Η πρόταση που είχε σαν επίκεντρο τον Παύλο Δαμιανίδη δυστυχώς δεν έγινε αποδεκτή οπότε επιμένοντας ότι τα υπάρχοντα σχήματα που κατέρχονται, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανένα πρόσωπο, υπολείπονται των δυνατοτήτων και προοπτικών που οφείλουμε να δημιουργήσουμε θεωρώ ότι έχω τη δυνατότητα και τη στήριξη και από τον χώρο από τον οποίον προέρχομαι αλλά και από τον προοδευτικό κόσμο για να πάμε τον Δήμο πιο μπροστά.

Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε αυτός ο Δήμος να γίνει ελκυστικός ώστε κάποιος να θέλει να έρθει όχι μόνο να τον δει αλλά και να τον ζήσει. Κάνω ένα κάλεσμα στις ευρύτερες δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας να έρθουν να συμπαραταχθούν μαζί μου για δώσουμε αυτόν τον αγώνα».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.