ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαδήλωσαν ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών υπό καταρρακτώδη βροχή

fonirodopis.gr

Αρκετοί ήταν αυτοί που δεν πτοήθηκαν και βρέθηκαν στο Σπαθί για να διαδηλώσουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Αρκετοί ήταν οι πολίτες που δεν πτοήθηκαν την Κυριακή (20/1) το πρωί από την καταρρακτώδη βροχή και παραβρέθηκαν στο Σπαθί της Κομοτηνής προκειμένου να διαδηλώσουν την αντίθεση τους στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μεταξύ αυτών ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ο οποίος μέσω επιστολής του χαρακτηρίζει «αποδοκιμαστέα κάθε πρόταση που χαρίζει στο γειτονικό κρατίδιο το ιερό όνομα της Μακεδονίας» και η πολιτευτής της ΝΔ κ. Βούλα Ελευθεριάδου.

Τελικά, η εκδήλωση διαμαρτυρίας αναβλήθηκε με τους διοργανωτές να απευθύνουν νέο κάλεσμα στους πολίτες για τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου στις 14:30 στον ίδιο χώρο.

«Ο λαός της Κομοτηνής κάτω από καταρρακτώδη βροχή θέλησε να δείξει τα εθνικά περήφανα αισθήματα που τρέφει για τη Μακεδονία και την πατρίδα του και έδωσε δυναμικό παρών σήμερα σε αυτή την εκδήλωση. Λόγω της έντονης βροχής η εκδήλωση θα επαναληφθεί αύριο στον ίδιο χώρο οπότε καλούμε από σήμερα όλους τους πολίτες να παραβρεθούν», ανέφερε ο εκ των διοργανωτών Μιχάλης Κακουλίδης.

Φωτογραφίες: Μαρίνα Κινέζου – «Τα Νέα της Θράκης»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ