«Ξε-ΚΙΝΗΜΑ για την Πόλη»

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου η παρουσίαση του συνδυασμού του Τάσου Βαβατσικλή

«Η δημοτική μας παράταξη, ριζωμένη στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας, με διευρυμένη λαϊκή συμμετοχή, δημοκρατικές διαδικασίες, ολοκληρωμένη αυτοδιοικητική πρόταση, επαναδιεκδικεί την επιστροφή στην πολιτική και το δικαίωμα στην πόλη»

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 18:30 στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί η παρουσία της πολιτικής διακήρυξης του συνδυασμού του Τάσου Βαβατσικλή.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής Τάσος Βαβατσικλής αναφέρει αναλυτικά στο ανοιχτό προσκλητήριο του:

«Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση της πολιτικής διακήρυξης του συνδυασμού μας, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 18.30 στο χώρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου του Δήμου Κομοτηνής (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου). Η πόλη είναι η συμμετοχή, οι δράσεις, τα κινήματα και οι αγώνες. Είναι τα προβλήματα, οι λύσεις, η αλληλεγγύη και ο κοινωνικός σχεδιασμός. Η δημοτική μας παράταξη, ριζωμένη στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας, με διευρυμένη λαϊκή συμμετοχή, δημοκρατικές διαδικασίες, ολοκληρωμένη αυτοδιοικητική πρόταση, επαναδιεκδικεί την επιστροφή στην πολιτική και το δικαίωμα στην πόλη».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.