Εξωστρέφεια και αλληλεγγύη

Την πρωτοχρονιάτικη τους πίτα έκοψαν οι εργαζόμενοι στο ΚΕΜΕΑ Δήμου Κομοτηνής

Το ΚΕΜΕΑ Δήμου Κομοτηνής απαριθμεί 140 υπαλλήλους και μέσω των κοινωνικών του δράσεων και δομών εξυπηρετεί σε ετήσια βάση περίπου 5.500 συμπολίτες μας

Την πρωτοχρονιάτικη τους πίτα έκοψαν το βράδυ της Παρασκευής (18/1) στην ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση τους οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής.

Σκοπός της εκδήλωσης όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ Δήμου Κομοτηνής, Γιάννης Γκαράνης, είναι πέρα από την ανάδειξη του κοινωνικού χαρακτήρα και εξωστρέφειας του νομικού αυτού προσώπου και η προσπάθεια να απαλυνθούν οι εντάσεις που δημιουργούνται εύλογα από την καθημερινή τριβή και ενασχόληση με τα προβλήματα των πολιτών.

Το ΚΕΜΕΑ Δήμου Κομοτηνής απαριθμεί 140 υπαλλήλους και μέσω των κοινωνικών του δράσεων και δομών εξυπηρετεί σε ετήσια βάση περίπου 5.500 συμπολίτες μας. Συγκεκριμένα, μέσω των δύο ΚΑΠΗ εξυπηρετούνται πάνω από 2.000 άτομα, από τα Κέντρα Κοινότητας που είναι αρμόδια για τα επιδόματα τουλάχιστον 2.500 άτομα, από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» περίπου 400 άτομα ενώ οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου εξυπηρετούν περίπου 500 νήπια.

«Πρόκειται για ένα μεγάλο Νομικό Πρόσωπο και γι αυτό σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για εμάς. Υπόσχεση μας για τη χρονιά που έρχεται είναι ότι θα είμαστε συντονισμένοι και θα εξακολουθούμε να υλοποιούμε προγράμματα προς όφελος των συμπολιτών μας» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γιάννης Γκαράνης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.