Ετήσιος χορός

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία «Ηρόδικος» τίμησε όσους στάθηκαν στο πλευρό του

Στόχος του Συλλόγου, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020, το «βαρύ φορτίο» διακρίσεων που κουβαλάει στις πλάτες του να γίνει… ακόμα πιο «βαρύ»

Αφιερωμένος σε όλους όσοι τον στήριξαν και τον βοήθησαν τα τελευταία χρόνια ήταν ο φετινός ετήσιος χορός του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «Ηρόδικος» που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Diamond» το βράδυ της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου.

Οι άνθρωποι του Συλλόγου τίμησαν με ένα αναμνηστικό βραβείο περίπου 40 φορείς, επιχειρηματίες και απλούς πολίτες της τοπικής κοινωνίας προκειμένου όπως είπε και ο πρόεδρος του «Ηρόδικου» Μιχάλης Ραγκούσης να «τους δώσουμε μία ηθική ικανοποίηση».

Ο κ. Ραγκούσης παράλληλα αναφέρθηκε στους αθλητικούς στόχους ενόψει των Παραολυμπιακών αγώνων «Τόκιο 2020» ευχόμενος το «βαρύ φορτίο» διακρίσεων που κουβαλάει στις πλάτες του ο «Ηρόδικος» να γίνει μετά το πέρας των αγώνων ακόμα πιο «βαρύ».

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρεθήκαμε όλοι εδώ προκειμένου να δώσουμε μία ηθική ικανοποίηση με ένα αναμνηστικό σε όλους όσους μας στήριξαν και μας βοήθησαν τα τελευταία χρόνια. Φέτος είναι η αρχή του ταξιδιού για το Ρίο για τους περισσότερους αθλητές. Σήμερα να είναι το εφαλτήριο για όλα τα παιδιά που ξέρω ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να καταφέρουν να πετύχουν τους σκοπούς και τα όνειρα τους σε αυτό το πολύ ωραίο ταξίδια που λέγεται ‘’Τόκιο 2020’’ και στο τέλος να δουν τις προσπάθειες τους να ανταμείβονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κουβαλάμε ένα βαρύ φορτίο αλλά είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι αυτό το φορτίο θα το κάνουμε ακόμα πιο βαρύ», δήλωσε αναλυτικά ο Μιχάλης Ραγκούσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.