ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία «Ηρόδικος» τίμησε όσους στάθηκαν στο πλευρό του

fonirodopis.gr

Στόχος του Συλλόγου, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020, το «βαρύ φορτίο» διακρίσεων που κουβαλάει στις πλάτες του να γίνει… ακόμα πιο «βαρύ»

Αφιερωμένος σε όλους όσοι τον στήριξαν και τον βοήθησαν τα τελευταία χρόνια ήταν ο φετινός ετήσιος χορός του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «Ηρόδικος» που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Diamond» το βράδυ της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου.

Οι άνθρωποι του Συλλόγου τίμησαν με ένα αναμνηστικό βραβείο περίπου 40 φορείς, επιχειρηματίες και απλούς πολίτες της τοπικής κοινωνίας προκειμένου όπως είπε και ο πρόεδρος του «Ηρόδικου» Μιχάλης Ραγκούσης να «τους δώσουμε μία ηθική ικανοποίηση».

Ο κ. Ραγκούσης παράλληλα αναφέρθηκε στους αθλητικούς στόχους ενόψει των Παραολυμπιακών αγώνων «Τόκιο 2020» ευχόμενος το «βαρύ φορτίο» διακρίσεων που κουβαλάει στις πλάτες του ο «Ηρόδικος» να γίνει μετά το πέρας των αγώνων ακόμα πιο «βαρύ».

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρεθήκαμε όλοι εδώ προκειμένου να δώσουμε μία ηθική ικανοποίηση με ένα αναμνηστικό σε όλους όσους μας στήριξαν και μας βοήθησαν τα τελευταία χρόνια. Φέτος είναι η αρχή του ταξιδιού για το Ρίο για τους περισσότερους αθλητές. Σήμερα να είναι το εφαλτήριο για όλα τα παιδιά που ξέρω ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να καταφέρουν να πετύχουν τους σκοπούς και τα όνειρα τους σε αυτό το πολύ ωραίο ταξίδια που λέγεται ‘’Τόκιο 2020’’ και στο τέλος να δουν τις προσπάθειες τους να ανταμείβονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κουβαλάμε ένα βαρύ φορτίο αλλά είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι αυτό το φορτίο θα το κάνουμε ακόμα πιο βαρύ», δήλωσε αναλυτικά ο Μιχάλης Ραγκούσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ