ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

MEDIA

Για συκοφαντική δυσφήμηση του Λευτέρη Γλερίδη καταδικάστηκε ο Κώστας Λιούρτας

fonirodopis.gr

Τον Μάιο του 2017 είχε διαδώσει ΨΕΥΔΩΣ μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο ότι ο ιδιοκτήτης της «Φωνής της Ροδόπης»… πλήρωσε χιλιάδες ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος!!!

Για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του ιδιοκτήτη της «Φωνής της Ροδόπης», Λευτέρη Γλερίδη, καταδικάστηκε την Τρίτη 8 Ιανουαρίου από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κομοτηνής ο πρώην πρόεδρος του ΕΒΕ Ροδόπης, Κώστας Λιούρτας.

Η μήνυση αφορούσε ΨΕΥΔΗ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ αναφορά που διέδωσε ο πρώην πρόεδρος του ΕΒΕΡ τον Μάιο του 2017 μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο και ειδικότερα, ότι ο ιδιοκτήτης της «Φωνής της Ροδόπης» είχε πληρώσει, ύστερα από καταδίκη του, χιλιάδες ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος!!!

Ο Κώστας Λιούρτας στην απολογία του υποστήριξε μεταξύ άλλων πως έλαβε τις συγκεκριμένες πληροφορίες από αστυνομικό, ότι η λανθασμένη αναφορά έγινε εκ παραδρομής καθώς δεν έχει νομικές γνώσεις ενώ εξέφρασε και την πρόθεση να ζητήσει συγγνώμη για την βλάβη που προκάλεσε.

Η Εισαγγελέας της έδρας απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς του και πρότεινε την καταδίκη του με 8 μήνες φυλάκιση. Το δικαστήριο τελικά του επέβαλε ποινή 4 μηνών με 3ετή αναστολή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ