ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Ανυπόστατες φήμες από «παπαγαλάκια» για την υποψηφιότητα Βαβατσικλή

fonirodopis.gr

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα έκαναν λόγο για απόσυρση της υποψηφιότητας του – Εντός εβδομάδας ανακοινώνεται η ημερομηνία παρουσίασης του συνδυασμού

Ανυπόστατες φήμες κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα στην πόλη της Κομοτηνής σχετικές με την υποψηφιότητα για τον Δήμο του Τάσου Βαβατσικλή στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Οι φήμες, οι οποίες κυκλοφόρησαν πιθανόν από πολιτικούς αντιπάλους του πρώην Δημάρχου, έκαναν λόγο για απόσυρση της υποψηφιότητας του λόγω αδυναμίας του να καταρτίσει ψηφοδέλτιο.

Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι όχι μόνο δεν υφίσταται τέτοια αδυναμία αλλά αντιθέτως παρατηρείται γύρω από την υποψηφιότητα Βαβατσικλή έντονη συσπείρωση δημοτών η οποία κλιμακώνεται όσο πλησιάζουμε προς την κάλπη.

Άτομο του περιβάλλοντος του πρώην Δημάρχου διέψευσε μάλιστα με αιχμηρό τρόπο τις παραπάνω φήμες μιλώντας για «παπαγαλάκια» που σε λίγο καιρό «θα βλέπουν εφιάλτες».

«Περί Δημοτικών Εκλογών στο Δήμο Κομοτηνής: Η Κομοτηνή μπορεί να έχει ελλείψεις σε πολλά πράγματα, διαπιστώνω όμως ότι έχουμε απόθεμα σε ‘’παπαγαλάκια’’. Το μισό ζήλο να έδειχναν στα θέματα που πρέπει να επιλυθούν από αυτόν που επιδεικνύουν στη διασπορά φημών και κουτσομπολιών, τα προβλήματα στο Δήμο μας θα είχαν ελαχιστοποιηθεί. Τόσα χρόνια έβλεπαν τον Βαβατσικλή στα όνειρα τους. Σε λίγο καιρό θα τον βλέπουν στους εφιάλτες τους….», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Τάσο Βαβατσικλή η ημερομηνία παραχώρησης συνέντευξης Τύπου κατά την οποία θα παρουσιαστούν τόσο η Πολιτική Διακήρυξη του συνδυασμού όσο και τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ