Το πρωί της Πέμπτης

Έκρηξη σε μαγαζί με φιάλες υγραερίου στο κέντρο της Κομοτηνής

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που βρισκόταν εκείνη την ώρα εντός του καταστήματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο πρόσωπο και το χέρι

Έκρηξη σε μαγαζί με φιάλες υγραερίου στο κέντρο της Κομοτηνής σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που βρισκόταν εκείνη την ώρα εντός του καταστήματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο πρόσωπο και το χέρι και χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο η ζωή του. Το κατάστημα κατεστράφη ολοσχερώς ενώ μικρές υλικές ζημιές υπέστησαν διπλανά καταστήματα.

Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής που απεσόβησε τα χειρότερα ενώ ο δρόμος αποκλείστηκε για αρκετές ώρες από την Αστυνομία. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.