Εκλέχθηκε από τη Γ.Σ. του κόμματος

Αλλαγή σελίδας στο Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας: Νέα πρόεδρος η Τσιγδέμ Ασάφογλου

Αλλαγή σελίδας στο τουρκόφρονο Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) καθώς από σήμερα (5/1) καθήκοντα προέδρου ανέλαβε και επίσημα η Τσιγδέμ Ασάφογλου, ύστερα από την παραίτηση του μέχρι πρότινος προέδρου Μουσταφά Αλή Τσαούς.

Για την εκλογή νέου προέδρου πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (5/1) η 5η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΚΙΕΦ στα γραφεία του κόμματος στην Κομοτηνή με μοναδική υποψήφια για τη θέση την κ. Ασάφογλου.

Στη Γενική Συνέλευση παραβρέθηκαν περίπου 50 μέλη μεταξύ των οποίων ο γιος και η σύζυγος του εκλιπόντος ιδρυτή του κόμματος, Λεβέντ Σαδίκ και Ισίκ Σαδίκ αντίστοιχα, ο Δήμαρχος Ιάσμου Καδή Ισμέτ, ο πρόεδρος της «Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας» Νετζάτ Αχμέτ και ο αντιπρόεδρος του ΚΙΕΦ Οζάν Αχμέτογλου.

Μετά την εκλογή της, η Τσιγδέμ Ασάφογλου δήλωσε στο πρακτορείο Anadolu «είμαι πολύ χαρούμενη που παραλαμβάνω αυτή την τιμημένη σημαία. Πιστεύω εγκάρδια πως θα εκπληρώσω με επιτυχία τα καθήκοντα που ανέλαβα».

Η Τσιγδέμ Ασάφογλου γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 1987 στο χωριό Χρύσα της Ξάνθης. Τελείωσε την Φιλοσοφική σχολή του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη και είναι παντρεμένη με τον Αντιδήμαρχο Ιάσμου Οζτζιάν Μεχμέτ με τον οποίον έχει ένα παιδί.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.