Φιλοζωικό Σωματείο «Φροντίζω»

«Αδιαφορεί ο Δήμος σας για τα αδέσποτα; Ενημερώστε τον Εισαγγελέα και την Αστυνομία»

«Ενημερώστε σε οποιοδήποτε περιστατικό παράνομων ευθανασιών, μόνιμου εγκλεισμού και άθλιων συνθηκών σε χώρους δημοτικών καταφυγίων»

Τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ προκειμένου να ενημερωθεί το κοινό και να αρχίσει να ασκεί πιέσεις στους Δήμους ώστε να εφαρμόσουν τη νομοθεσία που αφορά την στείρωση και την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων, δημιούργησε το Φιλοζωικό Σωματείο «Φροντίζω».

Όπως μάλιστα αναφέρει το Φιλοζωικό Σωματείο, αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι Δήμοι δεν εφαρμόζουν τη νομοθεσία και γι’ αυτό το λόγο καλεί τους πολίτες σε οποιοδήποτε περιστατικό πέφτει στην αντίληψη τους να ενημερώνουν τις αρμόδιες Αρχές.

«Οι Δήμοι είναι υποχρεωμένοι να έχουν πρόγραμμα περίθαλψης, σήμανσης και στείρωσης για τα αδέσποτα. Την επόμενη φορά που κάποιο αδέσποτο έχει ανάγκη καλέστε άμεσα τον Δήμο σας και επιμείνετε να το αναλάβει. Αν ο Δήμος σας αδιαφορεί ενημερώστε τον Εισαγγελέα, το Τμήμα Προστασίας Ζώων του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και το Υπουργείο Εσωτερικών. Ενημερώστε τον Εισαγγελέα, την Αστυνομία και τα αρμόδια Υπουργεία σε οποιοδήποτε περιστατικό παράνομων ευθανασιών, μόνιμου εγκλεισμού και άθλιων συνθηκών σε χώρους δημοτικών καταφυγίων. Είναι καιρός να μπουν τα πράγματα στη θέση τους», αναφέρει στο μήνυμα του το Φιλοζωικό Σωματείο «Φροντίζω».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.