ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

«Αδιαφορεί ο Δήμος σας για τα αδέσποτα; Ενημερώστε τον Εισαγγελέα και την Αστυνομία»

fonirodopis.gr

«Ενημερώστε σε οποιοδήποτε περιστατικό παράνομων ευθανασιών, μόνιμου εγκλεισμού και άθλιων συνθηκών σε χώρους δημοτικών καταφυγίων»

Τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ προκειμένου να ενημερωθεί το κοινό και να αρχίσει να ασκεί πιέσεις στους Δήμους ώστε να εφαρμόσουν τη νομοθεσία που αφορά την στείρωση και την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων, δημιούργησε το Φιλοζωικό Σωματείο «Φροντίζω».

Όπως μάλιστα αναφέρει το Φιλοζωικό Σωματείο, αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι Δήμοι δεν εφαρμόζουν τη νομοθεσία και γι’ αυτό το λόγο καλεί τους πολίτες σε οποιοδήποτε περιστατικό πέφτει στην αντίληψη τους να ενημερώνουν τις αρμόδιες Αρχές.

«Οι Δήμοι είναι υποχρεωμένοι να έχουν πρόγραμμα περίθαλψης, σήμανσης και στείρωσης για τα αδέσποτα. Την επόμενη φορά που κάποιο αδέσποτο έχει ανάγκη καλέστε άμεσα τον Δήμο σας και επιμείνετε να το αναλάβει. Αν ο Δήμος σας αδιαφορεί ενημερώστε τον Εισαγγελέα, το Τμήμα Προστασίας Ζώων του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και το Υπουργείο Εσωτερικών. Ενημερώστε τον Εισαγγελέα, την Αστυνομία και τα αρμόδια Υπουργεία σε οποιοδήποτε περιστατικό παράνομων ευθανασιών, μόνιμου εγκλεισμού και άθλιων συνθηκών σε χώρους δημοτικών καταφυγίων. Είναι καιρός να μπουν τα πράγματα στη θέση τους», αναφέρει στο μήνυμα του το Φιλοζωικό Σωματείο «Φροντίζω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ