Διήμερη επίσκεψη

Θεοφάνεια στην Κομοτηνή θα κάνει ο πρόεδρος του κόμματος Δανειοληπτών

Θα ενημερώσει τα τοπικά ΜΜΕ για την πορεία του Νόμου Κατσέλη και του κόμματος

Την πόλη της Κομοτηνής θα επισκεφτεί το διήμερο 5 και 6 Ιανουαρίου ο πρόεδρος του κόμματος Δανειοληπτών, Γιώργος Μπαρτζώκης.

Την Κυριακή των Θεοφανείων το πρωί ο κ.  Μπαρτζώκης θα παραβρεθεί στη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής καθώς και στον Αγιασμό των Υδάτων από τον  Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων και στην κατάδυση του τιμίου Σταυρού στη δεξαμενή της ΔΕΥΑΚ στις 11:15 το πρωί.

Στη συνέχεια, θα παραχωρήσει δήλωση για την πορεία του κόμματος και του Νόμου Κατσέλη προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στο ξενοδοχείο «Δημόκριτος».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.