Αποχιονισμός ορεινού δικτύου

Σε ετοιμότητα η Π.Ε. Ροδόπης για την κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή μας

Πραγματοποιήθηκε καθαρισμός των δρόμων με τις αλατιέρες που υπάρχουν στην διάθεση της για να αποφευχθούν προβλήματα λόγω χιονόνερου και πάγου

Σε ετοιμότητα βρήκε τις αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε. Ροδόπης η κακοκαιρία  και τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την περιοχή μας, καθώς κύριο μέλημα είναι η ασφάλεια των πολιτών!

Από το πρωί της Πέμπτης υπάρχει πλήρης συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους Φορείς για την αποφυγή προβλημάτων που θα είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών!

Συγκεκριμένα, με τα μέσα της ΠΑΜΘ, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός των δρόμων  με τις τρεις αλατιέρες που υπάρχουν στην διάθεση της για να αποφευχθούν προβλήματα λόγω χιονόνερου και πάγου ενώ κατόπιν πραγματοποιήθηκε επίρριψη αλατιού από μηχανήματα της υπηρεσίας!

Για τον καλύτερο συντονισμό και την αποφυγή προβλημάτων, κυρίως για τις ορεινές κοινότητες, οι υπηρεσίες έχουν επί 24ωρου βάσεως επικοινωνία με τους Αρμόδιους των εκάστοτε περιοχών για να καλύψουν όποια ανάγκη προκύψει.

Στην Κομοτηνή σήμερα 4 Ιανουαρίου τα μηχανήματα της ΔΤΕ ΠΕ Ροδόπης προχώρησαν στον αποχιονισμό του ορεινού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Ροδόπης και συγκεκριμένα:

Η αλατιέρα ΚΗΗ 6501 στο οδικό δίκτυο Νέας Σάντας – Κέχρου – Χλόης.

Η αλατιέρα ΜΕ 119001 στο οδικό δίκτυο Νέας Σάντας – Όρια Ν. Έβρου.

Η αλατιέρα ΜΕ 132226 στο οδικό δίκτυο Δαρμένης – Ραγάδας – Εσοχής.

Οι εργασίες αποχιονισμού εκτελούνται στο ορεινό οδικό δίκτυο της ΠΕ Ροδόπης και στα σημεία που υπάρχει πληροφορία για χιόνι ή πάγο στο οδικό δίκτυο.

Η Υπηρεσία βρίσκεται σε επιφυλακή και τις ημέρες του Σαββατοκύριακου σε περίπτωση χιονιού ή παγετού.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.